Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

e- okul devamsızlık yetkisi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    22 Ekm 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

e-okulda sınıf öğretmenlerine günlük devamsızlık girişi yapmaları için yetki verdim...
yönetici modülünde grup yetkilerinden bütün yetkileri verdiğim halde, sınıf öğretmenlerinin şifreleriyle giriş yaptığımda devamsızlık bölümü açılıyor, fakat kaydetme butonu aktif olmuyor...

sorunun ne olabileceğine dair bir fikri olan var mı?
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    22 Ekm 2008, 10:54Alıntıyla Cevap Gönder

kimse yetki vermedi mi? Sad Sad
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    22 Ekm 2008, 11:00Alıntıyla Cevap Gönder

benim bildiğim öğretmenler devamsızlık giremiyor..sadece idare girebiliyor
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    22 Ekm 2008, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

bende öyle düşünmüştüm hocam...ama müdür yardımcısı başka bir okulda vermişler dedi... ordaki görevliye de ulaşamadık, nasıl yaptığını soracaktım... ya ben birşeyleri eksik yapıyorum, ya da müdür yard. yanlış anlamış Smile
291025
Yeni Üye
Yeni Üye

DEVAMSIZLIK    23 Ekm 2008, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

ÖĞRETMENLER DEVAMSIZLIK GİREMEZ.YETKİ VERSENİZ DE BAKANLIKÇA VERİLMİYOR.SADECE İDARECİLER KAYDEDEBİLİR.
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    23 Ekm 2008, 21:50Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam öyleymiş, müdür yardımcısı yanlış anlamış... uğraştığımızla kaldık işte Smile Smile
kuluncak
Yeni Üye
Yeni Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    06 Ksm 2008, 22:46Alıntıyla Cevap Gönder

öğretmenlerin devamsızlık girme yetkisi yok, idarcilerin işini öğretmene yıkmak için okul şifresini öğretmenlere veriyorlar
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    06 Ksm 2008, 23:12Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam biz yetkileri verdik. Öğretmenler girebiliyorlar. Ben kendi şifremle de denedim bizim okulda girebiliyoruz. Aşağıya yetkilerin onayıyla ilgili resim ekledim. Hepsini onaylamışız. Bizim sınıf öğretmeni arkadaşlar giriyor.

304 defa İzlenme, 62.62 KB

YETKİ.JPG

biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    06 Ksm 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bir denermisiniz? Çok merak ettim sizde niye olmuyor acaba? Sistem aynı sistem. Değişilik olmaması gerek.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    06 Ksm 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

Allah Allah idare yetkisi dışında öğretmene yetki verilmiyor benim bildiğim devamsızlık girişi için Surprised
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    06 Ksm 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

İşte ben de orada takıldım. Biz verdik. Verilmemesi mi gerekiyor acaba. Yoksa öğretmene verilemiyormu?
Verilmemesi gerekiyorsa müdürüme söyleyeceğim sorun çıkmasın sonra. Ama sistemden biz verebilirken siz veremiyorsanız o zaman bir sorun var. Öğreniriz yakında Smile
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

e- okul devamsızlık yetkisi    07 Ksm 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

İdare isterse öğretmene yetki verebiliyor. yalnız not girme ekranıyla aynı anda çalışmıyor. Yani öğretmene not verme ekranını açtıysanız devamsızlık giremiyor. not verme ekranını kapatın devamsızlık yetkisi aktif olacaktır
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

e- okul devamsızlık yetkisi

page generation = 0.16437 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)