Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

TEMİZLİK SUNUSU..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
EROKAN
Site Gezgini
Site Gezgini

TEMİZLİK SUNUSU..    05 Ksm 2008, 20:06Alıntıyla Cevap Gönder

Saygıdeğer hocalarım okulda temizlikle ilgili bir sunum yapılacak tüm öğrencilere izletmek için.. Elinde sunu veya video olan varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim..

- El-yüz temizliği
- Tuvalet adabı
- Çevre temizliği
- Diş temizliği
- Kılık kıyafet temizliği vs.....

Yani genel bir temizlik olabilir..
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

TEMİZLİK SUNUSU..    05 Ksm 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

Çöp slaytı benden Smile

ÇÖPSLAYT.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  ÇÖPSLAYT.rar
 Dosya Boyutu:  457.07 KB
 İndirilme:  218 defa

EROKAN
Site Gezgini
Site Gezgini

TEMİZLİK SUNUSU..    05 Ksm 2008, 20:25Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler hocam... Daha çok okulda çocuklara temizlik bilincini kazandıracak bir slayt veya video izletmemiz lazım..
ilon
Aktif Üye
Aktif Üye

TEMİZLİK SUNUSU..    06 Ksm 2008, 0:35Alıntıyla Cevap Gönder

You tube da temiz çocuk diye aratırsan bir video upload etmiştim ...Allah temiz çocukları çok sever isimli bir çocuk şarkısına yaptığım bir klipti...
tE0
Aktif Üye
Aktif Üye

TEMİZLİK SUNUSU..    06 Ksm 2008, 0:55Alıntıyla Cevap Gönder

hocam dün 2. sınıfların dersliğindeki yazıcıya bakmaya gitmiştim, orda sınıf öğretmenin bilgisayardan anlattığı konuya kulak misafiri olmuştum. Bahsettiğiniz konuyu anlatıyordu. 2. sınıf ile ilgili bir cd den anlatıyordu (flash ile yapılmış). 2. sınıf eğitim cd lerini 25 ytl sanırım satın aalmış. Görevlendirme gittiğim bir okuldu, bu hafta tekrar gitmeyeceğim,isteyip paylaşma imkanım belki olabilirdi ama diyeceğim 2. sınıfların bu haftaki konularıymış, anahtar kelime olarak bunları da kullanabilirsiniz, bende bakıyorum bulursam yazarım.
EROKAN
Site Gezgini
Site Gezgini

TEMİZLİK SUNUSU..    06 Ksm 2008, 2:03Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler ilon ve teo. dediğiniz videolara bakayım..
EROKAN
Site Gezgini
Site Gezgini

TEMİZLİK SUNUSU..    06 Ksm 2008, 19:21Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar elinde bu şekilde başka video veya sunum olan paylaşırsa sevinirim...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

TEMİZLİK SUNUSU..

page generation = 0.17353 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)