Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
poet
Aktif Üye
Aktif Üye

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr    26 Hzr 2008, 16:14Alıntıyla Cevap Gönder

adresimiz yoğun çalışmalarımız sonucu hizmete sunulmuştur. Şu an deneme aşamasında öğrenme nesnelerini sayfamızda şifresiz bir şekilde paylaşacağız. Nesnelerle ilgili her türlü görüş, öneri, sorun, soru ve eleştirilerinizi eportal@meb.gov.tr adresine paylaşabilirsiniz. Yakın bir zamanda Yazarlık Yazılımı ve Web Tabanlı İçerik Geliştirme kursları sonunda elimize ulaşan öğretmenlerden gelen ve seçtiğimiz içerikleri de paylaşacağız. Her türlü önerinize açık bir şekilde sayfamızı geliştirmeye devam edeceğiz. Vatana millete hayırlı olsun der, tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim...

Volkan ÇELEBİ
MEB EĞİTEK
Bilişim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
e-Eğitim ve Eğitim Portalı Şubesi
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr    26 Hzr 2008, 16:29Alıntıyla Cevap Gönder

www.egitim.gov.tr
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr    26 Hzr 2008, 16:53Alıntıyla Cevap Gönder

vatana millete hayırlı olsun
hayriabar
Yeni Üye
Yeni Üye

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr    06 Ksm 2008, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

bu eğitim portalının kullanımıyla ilgili rapor isteniyor. nasıl bi rapor olacağı hakkında bi fikri olan var mı acaba?
pasteur
Site Gezgini
Site Gezgini

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr    06 Ksm 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

amacına uygun bir şekilde kullanılırsa ne güzel... hayırlı olsun...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Türkiyenin eğitim portalı açıldı..egitim.gov.tr

page generation = 0.40847 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)