Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
nefes23
Aktif Üye
Aktif Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim? Afşin Milli eğitim Müdürlüğü yazısına photoshop ta nasıl bu şekilde gölge veriyoruz. ben de okulun banneri için bu efekti kullanmak istiyorum. uğraştım ama bulamadım bir türlü. yardımcı olursanız sevinirim..
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

Anlatması zor, bannerin psd sini ekledim. incelersiniz.

AFMEM.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  AFMEM.rar
 Dosya Boyutu:  204.94 KB
 İndirilme:  23 defa

ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bence flaş video okul sitesine olabilir ama mem sitesinde mesela resimler olur resim üzerine geldiğin zaman konuyla ilgili kısa bir haber linkindede asıl haber olabilirdi. Bence flaşvideoyu çıkarın mem sitesi olduğu için uymamış ama tasarım çok hoş. Flaş videonuzda hoş güzel resimler eklemişsiniz ama resimleri haber başlıklarının üstünde gelecek şekilde küçük küçük haber şeridine ekleseydiniz bence daha uygun olabilirdi. Ellerinize Sağlık başarılar.
nefes23
Aktif Üye
Aktif Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben zaten daha önce buna benzer bir psd indirmiştim. inceledim ama çözemedim olayı. ayrıntılı anlatmanıza gerek yok. nasıl ters çevirdiniz mesela. menüyü ya da özellik ismi falan söleyin yeter. ben araştırır bulurum.
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 20:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam texti yazdıktan sonra boş bir sayfaya texti sürükle bırak yöntemi ile taşyorsunuz, bu şekilde textin bir kopyasını elde etmiş olursunuz, sonra tekrar eski yerine taşıyacaksınız böylece aynı yazıdan iki adet elde etmiş olursunuz tabi iki defa yazmak isterseniz oda olur. sonra ters çevirmek için taşıma işaretçisi aktifken sağ üstteki bir kutu var o aktif ise textin etrafında bir seçim bölgesi görünecektir sonra işaratleyip ters yöne çekerek metni ters çevirmiş olursunuz bu kadar basit, yada transform(serbest dönüştür) u kullanarak da ters çevirebilirsiniz.

139 defa İzlenme, 117.48 KB

q.JPG

139 defa İzlenme, 118.35 KB

w.JPG

139 defa İzlenme, 135.35 KB

x.JPG

nefes23
Aktif Üye
Aktif Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    01 Ksm 2008, 21:18Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok teşekkür ederim. bu şekilde çevirmeyi biliyorsum ama düşey çevirememiştim. çok sağolun. uğraştırdım sizi..vaktinizi aldım..
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    05 Ksm 2008, 0:41Alıntıyla Cevap Gönder

wswswq yazmış:
İlçemiz web sitesi yeniden tasarlanarak ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.
Bilgisayarbilişim.net üyelerinden site tasarımı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkür...

http://afsin.meb.gov.tr/

Hocam ellerine sağlık arkaplan çok hoş olmuş. Mazide ufak bir gezintiye çıktık senin sayende Altaş ilköğretim Okulunu , Yavuz Selim İlköğretim okulunu detaylı bir şekilde inceledim. Hala benim zamanımda çekilen fotoğraflar, Hatta Yavuz Selimin o fotoğrafını ben çekmiştim. Feyyaz bey de hala ordaymış oradanda emekli olacak gibi duruyor. Değerli bir insandır. Bence kıymetini bilin gerçi benim gözümde bütün Afşinliler değerlidir. Mert ve delikanlı İnsanları vardır. 8 yılım orada geçti. Buradan senin aracılığınla tüm Afşinli hemşerilerime kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum. Yavuz Selime uğrarsan İsmail CANPOLAT'a ayrıca selamlarımı söyle Bugüne kadar gördüğüm en mert en delikanlı müdürdür.
Afşine yakışır bir site yapmışsın ellerine sağlık
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    05 Ksm 2008, 10:00Alıntıyla Cevap Gönder

raco38 yazmış:
wswswq yazmış:
İlçemiz web sitesi yeniden tasarlanarak ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.
Bilgisayarbilişim.net üyelerinden site tasarımı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkür...

http://afsin.meb.gov.tr/

Hocam ellerine sağlık arkaplan çok hoş olmuş. Mazide ufak bir gezintiye çıktık senin sayende Altaş ilköğretim Okulunu , Yavuz Selim İlköğretim okulunu detaylı bir şekilde inceledim. Hala benim zamanımda çekilen fotoğraflar, Hatta Yavuz Selimin o fotoğrafını ben çekmiştim. Feyyaz bey de hala ordaymış oradanda emekli olacak gibi duruyor. Değerli bir insandır. Bence kıymetini bilin gerçi benim gözümde bütün Afşinliler değerlidir. Mert ve delikanlı İnsanları vardır. 8 yılım orada geçti. Buradan senin aracılığınla tüm Afşinli hemşerilerime kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum. Yavuz Selime uğrarsan İsmail CANPOLAT'a ayrıca selamlarımı söyle Bugüne kadar gördüğüm en mert en delikanlı müdürdür.
Afşine yakışır bir site yapmışsın ellerine sağlık

Hocam isminizi bilmiyorum ama İsmail Hocamızı daha dün ziyaret ettim mem' e sık sık gelir, selamınızı iletirim.
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü    05 Ksm 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

Ah çocukluğum ah.
Yanlış hatırlamıyorsam, Milli Eğitim Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğünün arkasındaki bina değil mi?
Yani benim eski okul. İstiklâl İlkokulu.. Bahçedeki zamanında benim boyumdaki fidan şimde ne kadar uzamış.

Çok nostaljik oldu bre...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

page generation = 1.85917 seconds, sql queries = 19

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)