Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

format sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
m.çakmak
Site Gezgini
Site Gezgini

format sorunu    04 Ksm 2008, 19:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bir lapop var ama cd yeri çalışmıyor forma atmam gerek ama atamıyorum başka laptopta bulamadım daha farklı bir format atma varmı cd harici .elimde laptop hddsini usb yapan kaplu var masa üstü bilgisayardan atabilirmiyi acil yarım lütfen şimdiden teşekkürler. +1
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

format sorunu    04 Ksm 2008, 19:19Alıntıyla Cevap Gönder

harici optik surucu bulabilirsen, onu kullanabilirsin!
ya da flash diskten atiliyor bildigim kadariyla,
arama yaparsaniz rahatlikla nasil yapilacagini
bulursunuz!
hky77
Yeni Üye
Yeni Üye

format sorunu    05 Ksm 2008, 15:57Alıntıyla Cevap Gönder

LAPTOPLARDA HDD İÇİNDE GİZLENMİŞ(HİDDEN) DURUMDA KURTARMA KONSOLLARI VAR BENİM BİLDİĞİM. BU KURTARMA KONSOLUNUN AÇILIŞ ESNASINDA AKTİF HALE GELMESİ İÇİN BASILAN BİR FONKSİYON TUŞU VAR. ÖRNEĞİN ASUS TA F9 TUŞUNA BASILINCA RECOVERY BÖLÜMÜ AÇILIYOR. BU SAYEDE KURULUM CDSİNE İHTİYAÇ DUYMADAN BİLGİSAYARI TEKRAR KURABİLİYORSUNUZ. DENEYİN.
mefete
Seçkin Üye
Seçkin Üye

format sorunu    05 Ksm 2008, 16:19Alıntıyla Cevap Gönder

bence de flash bellekten kurmayı deneyin..Nette bununla ilgili makaleler var.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

format sorunu

page generation = 0.54069 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)