|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cans
Aktif Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 20:36 | |
| Arakadaşlar buda benim sitem. Yorumlarınızı bekliyorum.
http://erciskazimkarabekir.meb.k12.tr/
En son cans tarafından 04 Ksm 2008, 20:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 20:37 | |
| | Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Değişiklikler yapabilirim. | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 20:43 | |
| | elinize sağlık hocam güzel olmuş | |
|
|
 |
byvector
Tecrübeli Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 20:58 | |
| Hocam emeğine sağlık.Siten güzel olmuş ama yanlış anlamassan bir durumuda izah etmeden geçemiyeceğim. Siteniz çok fazla renkli olduğu için dikkat dağıtıyor.Standat yada sabit renk kullanırsanız daha uygun olur gibime geliyor.
NOT:Umarım bu yoruma kızmassınız.Çünkü bazı arkadaşlar hem yorumlamamızı istiyor hemde yorumladıktan sonra kızıyorlar neden eleştirdiniz diye. Geçenlerde kendi kendime söz vermiştim artık site yorumlamayacağım diye ama siz de benim gibi Vanda olduğunuz için yinede yorumladım.Emeğine sağlık
Saygılra Sevgiler | |
|
|
 |
bilisimci61
Seçkin Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 21:01 | |
| emeğinize sağlık hocam, tavsiyem bannerde oynamalar yapın, mesela yazı stilini değiştirebilirsiniz banner deki. ve tablolarda alt zemin kullanmazsanız daha sade ve hoş olur bence...
kolay gelsin.. | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

|
|
 |
bozo
Aktif Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 21:22 | |
| | hocam ercişte erciş lisesinde görev yapmış (2004-2007yılı) biri olarak sitenizi beğendim.emeğinize sağlık.bana 2 sene öncesini hatırlattınız.orada güzel senelerim geçti. | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 21:28 | |
| | Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizlerin yorumları benim için başka insanların yorumlarından daha önemli. Çünkü sizlerde bu işin içindesiniz. Yorumlardan gücenmem memnun olurum. İyi olmayan tarafları düzeltirim. byvector hocam yorumlarınız için teşekkürler. Renk konusunda haklısınız size katılıyorum. Onu düzeltecem. ts0661 hocam banner konusundaki tavsiyenizi dikkate alacam. | |
|
|
 |
nuresma
Site Gezgini

|
| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 04 Ksm 2008, 21:57 | |
| | elinize sağlık hocam gerçekdende düzenli ve güzel olmuş. hocam merak ettim sitenin renklerinden anladığım kadarı ile galatasaraylısınız heralde birde üstteki menüde aralıklar orantılı olsa daha güzel olur gibime geldi. | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 05 Ksm 2008, 9:04 | |
|
 |
 |
elinize sağlık hocam gerçekdende düzenli ve güzel olmuş. hocam merak ettim sitenin renklerinden anladığım kadarı ile galatasaraylısınız heralde birde üstteki menüde aralıklar orantılı olsa daha güzel olur gibime geldi. |
Hocam galatasaraylı değil fenerbahçeliyim. Üstteki menüye bakacam hocam. Teşekkürler. | |
|
|
 |
|
|