Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
cans
Aktif Üye
Aktif Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

Arakadaşlar buda benim sitem. Yorumlarınızı bekliyorum.

http://erciskazimkarabekir.meb.k12.tr/

En son cans tarafından 04 Ksm 2008, 20:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
cans
Aktif Üye
Aktif Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 20:37Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Değişiklikler yapabilirim.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

elinize sağlık hocam güzel olmuş
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 20:58Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam emeğine sağlık.Siten güzel olmuş ama yanlış anlamassan bir durumuda izah etmeden geçemiyeceğim. Siteniz çok fazla renkli olduğu için dikkat dağıtıyor.Standat yada sabit renk kullanırsanız daha uygun olur gibime geliyor.

NOT:Umarım bu yoruma kızmassınız.Çünkü bazı arkadaşlar hem yorumlamamızı istiyor hemde yorumladıktan sonra kızıyorlar neden eleştirdiniz diye. Geçenlerde kendi kendime söz vermiştim artık site yorumlamayacağım diye ama siz de benim gibi Vanda olduğunuz için yinede yorumladım.Emeğine sağlık
Saygılra Sevgiler
bilisimci61
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

emeğinize sağlık hocam, tavsiyem bannerde oynamalar yapın, mesela yazı stilini değiştirebilirsiniz banner deki. ve tablolarda alt zemin kullanmazsanız daha sade ve hoş olur bence...
kolay gelsin..
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 21:19Alıntıyla Cevap Gönder

sade ve güzel.. alkis

http://www.rahmiakinci.k12.tr/
bozo
Aktif Üye
Aktif Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 21:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ercişte erciş lisesinde görev yapmış (2004-2007yılı) biri olarak sitenizi beğendim.emeğinize sağlık.bana 2 sene öncesini hatırlattınız.orada güzel senelerim geçti.
cans
Aktif Üye
Aktif Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizlerin yorumları benim için başka insanların yorumlarından daha önemli. Çünkü sizlerde bu işin içindesiniz. Yorumlardan gücenmem memnun olurum. İyi olmayan tarafları düzeltirim. byvector hocam yorumlarınız için teşekkürler. Renk konusunda haklısınız size katılıyorum. Onu düzeltecem. ts0661 hocam banner konusundaki tavsiyenizi dikkate alacam.
nuresma
Site Gezgini
Site Gezgini

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    04 Ksm 2008, 21:57Alıntıyla Cevap Gönder

elinize sağlık hocam gerçekdende düzenli ve güzel olmuş. hocam merak ettim sitenin renklerinden anladığım kadarı ile galatasaraylısınız heralde birde üstteki menüde aralıklar orantılı olsa daha güzel olur gibime geldi.
cans
Aktif Üye
Aktif Üye

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu    05 Ksm 2008, 9:04Alıntıyla Cevap Gönder

nuresma yazmış:
elinize sağlık hocam gerçekdende düzenli ve güzel olmuş. hocam merak ettim sitenin renklerinden anladığım kadarı ile galatasaraylısınız heralde birde üstteki menüde aralıklar orantılı olsa daha güzel olur gibime geldi.

Hocam galatasaraylı değil fenerbahçeliyim. Üstteki menüye bakacam hocam. Teşekkürler.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Erciş Kazım Karabekir İlköğretim Okulu

page generation = 0.97861 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)