Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Vİrüs'mü Spyware'mi ne yaptım silinmiyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ayislek12
Yeni Üye
Yeni Üye

Vİrüs'mü Spyware'mi ne yaptım silinmiyor    02 Ekm 2007, 8:14Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar C içinde prog.files 'ta NewDotNet adında bir dosya kendiliğinden oluştu çözüm yolu öneren var mı

kaspersky bulamadı ,Adaware de
msconfig ile de denedim

gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

Vİrüs'mü Spyware'mi ne yaptım silinmiyor    02 Ekm 2007, 11:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam gecen gün şube müdürünün evindeki bilgisayardan temizledim ismini yanlış hatırlamıyosam içinde dll ler falan vardı ve antrivirüs trojen olarak görüp silemiyordu

cözüm :
1 güvenli kipte aç bilgisayarı
2 ilgili dosyayı bulunduğu klasörden sil ozaman silebilrsin
3 eğer administrator hesabında masa üstü gelmezse belki virüslerden olablir bilmiyorum çünkü bende öyle oldu ctrl + alt + delete ile görev yöneticisine gir
4 dosyadan yeni görev de ve göz attan program filese git ve pencerenin altından tür olarak tüm dosyaları sec ozaman o klasör içindeki dosyalar gözükecektir ister dosyaları sil isterse klasörü dışından sil
bu seni o dertten kurtaracaktır.
bunun dışında sistem volum information da bir ccok değer bırakılabiliyo virüsler tarafından ama şimdilik bu sana yardımcı olur +1
ayislek12
Yeni Üye
Yeni Üye

Vİrüs'mü Spyware'mi ne yaptım silinmiyor    02 Ekm 2007, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yazmak yeni nasip oldu güvenli kip işi halletti
paylaşım için teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Vİrüs'mü Spyware'mi ne yaptım silinmiyor

page generation = 0.15317 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)