|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
hayrettintiryaki
Site Gezgini

|
| tşk. 04 Ksm 2008, 14:12 | |
|
 |
 |
bunu sordum çünkü bizde de benzer bir sorun olmuştu... görevlendirme olarak gelen bir öğretmenin e-okul girişini yapamamıştım... çünkü milli eğitimden girişini yapmamışlardı... sizde de belki öyle bir problem olabilir, bir kontrol edin isterseniz... |
teşekkür ederim öğretmenim | | |
|  | aysegul_
Seçkin Üye

| öğretmen ekleme 04 Ksm 2008, 14:14 | |
| rica ederim... pek yardımcı olamadık ama  | | |
|  | biltek2007
Süper Üye

|
| öğretmen ekleme 04 Ksm 2008, 14:25 | |
| Hocam o arkadaş kadrosu olan okula yeni atanmış olabilir. Eğer yeni atanmışsa, kadrosu olan okulun ilsis hesabına bilgileri aktarılmamıştır. Bu yüzden e-okul da görünmez.
Kadrosu olan okula telefon edin. Onlar ders programında gösterebiliyorsa başka bir çözüm bulalım. | | |
|  | muhammed
Seçkin Üye

| öğretmen ekleme 04 Ksm 2008, 14:27 | |
| | il veya ilçe milli eğitimin öğretmeni sizin okulda göstermesi gerekiyor. | | |
|  | koraydoyuran
Site Gezgini

| öğretmen ekleme 04 Ksm 2008, 14:30 | |
| | Kadrosu başka okulda olan öğretmenlerin e-okul'da veya ilsis'te görünebilmesi için Milli Eğitim'den görevlendirme olarak sizin okulda çalıştığı bilgisinin girilmesi gerekiyor. Bu sorunu milli eğitime anlatırsanız öğretmenin bilgileri sizin kayıtlarınızda görünür. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.14027 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|