|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mavimali
Site Gezgini

|
| web sayfasına girerken çok yava açılıyor bakabilirmisiniz 03 Ksm 2008, 20:48 | |
| www.gerenkoyioo.meb.k12.tr
arkadaşlar bir girermisiniz sadec index dosyasını yaptım ama çok yavaş açılıyor neden olabilri
dhtml javascrip menu var
meb haber bandı
saatibaşka bir siteden alıyor
günün sözü javascript
ziyaretçi defteri var
300 kb bir dosya daha arkadaşlar neden yavaş açılıyordur.bi yardımcı olun | | |
|  | brhmzdmr
Aktif Üye

| web sayfasına girerken çok yava açılıyor bakabilirmisiniz 03 Ksm 2008, 20:57 | |
| | meb.k12.tr alanlarının bant genişliği düşük olduğundandır. | | |
|  | ghost

|
| web sayfasına girerken çok yava açılıyor bakabilirmisiniz 03 Ksm 2008, 21:13 | |
| | maliyet düşürmek için bir sunucuya gereğinden fazla site koymuşlarsa ondandır yoksa bu saatte fazla bant kullanmaz , tabi birde aradaki firewall kaynaklı olabilir.. | | |
|  | mrdag01
Aktif Üye

Kayıt: 02 Ksm 2007 Mesajlar: 110 Konum: ADANA-Gaziantep Sınıf Öğretmeni |
| web sayfasına girerken çok yava açılıyor bakabilirmisiniz 03 Ksm 2008, 22:33 | |
| | kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ya. Aynen öle dostum. Bizim site de aynı. kağnı misali. anlamadım gitti. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14830 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|