Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Okul Siteme Yorumlarınız

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Plack
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:22Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba sitemi tamamladım ve yayına girdi.arkadaşlar objektif yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Site: www.alparslankizyibo.com
genctoprak
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmen fotoğraflarını tahtanın önünde çekme fikri çok hoşuma gitti. Vesikalık resim eklemektense böyle çok daha güzel.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:35Alıntıyla Cevap Gönder

Evet tahtanın önünde iyi olmuş oraya eklediğiniz yazılarda el yazısıyla yazılsa daha iyi olurdu. Galeri kısımlarında türkçe kullansanız iyi olurdu orası ingilizce kalmış.
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam gecenlerde bı konuda domaın uzantılarından bahsedıyordum da sızınde bildiğiniz gibi com uzantılar ticarı kuruluslar için kullanılmaktadır. sizin okulda bısey satılmıyorsa nıye com kullanıyorsunuz bence en buyuk yanlıs burda.... sıte gorunumu guzel begendim...
karakartall
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

Tam anlamıyla 10 numara bir site olmuş.Çok beğendim.Tebrik ederim.
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 18:53Alıntıyla Cevap Gönder

eline sağlık hocam güze olmuş
Plack
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler arkadaşlar..sevgili @babadogan maalesef yurdum insanına k12.tr yi öğretinceye kadar canım çıkıyor.En azından kolayca siteyi bulsunlar diye .com aldık..galerideki ingilizce olayı sadece 1-2 kelime de var onuda düzeltcem inş. yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler hepinize. Idea
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

eline sağlık ..................
Tarik_Turan
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 19:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam site iyi, güzel, hoş,...Özellikle öğretmen resimleri fikri orjinal...Fakat sitenizin html ye çevrilmiş halini sizde vardır umarım.Yoksa yönetmeliğe göre .com uzantısı alamazsınız ve isminizde mebden alınmak zorunda...İlgili yönetmeliğin yanı sıra yakında bi yazı gelir ve sitenizi taşıyın MEB in 50 mb lık alanına derler...Ki HTML taşıyabilirsiniz...Dolayısıyla bu wordpress'in html halini de bi yerlere kaydedin derim Wink sadece bi tavsiye...güzel bir çalışma olmuş...Saygılar..
ercinc98
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteme Yorumlarınız    03 Ksm 2008, 19:19Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmenleri tahta önene getirme hoş bir özellik.
Gayet güzel bir site. Çok beğendim. tebrikler
yalnız. Very Happy
Alime hanımın gözleri kapalı çıkmıış.
Razz
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Okul Siteme Yorumlarınız

page generation = 0.39059 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)