Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:32Alıntıyla Cevap Gönder

Bu forum bence gerçekten çok çok faydalı. Kendi adıma konuşayım. Her açıdan farklı bakış ve yorumlarla karşılaşmak, eksik yönlerimi ve yeni şeyleri öğrenmek gerçekten güzel. Emek veren herkese teşekkür edmek gerekiyor.

Şimdi de bizim okul için birikim yapıp bir site hazırladım.Okul tanıtımı önemli dediler, bol bol resim ekledim. Bu nedenle biraz yavaş açılabilir. Farklı bakışlara ve tavsiyelere açığım. Bu arada kesinlikle iyi bir yazılımcı olmadığımı belirteyim. Çok kasacak tavsiyeler olmasın Mr. Green Şimdiden Teşekkürler...

nkonuk.meb.k12.tr
genctoprak
Yeni Üye
Yeni Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:40Alıntıyla Cevap Gönder

resimleri kopyalayabiliyorum Smile
onozkara
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:41Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım meb sunucularında problem var
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:42Alıntıyla Cevap Gönder

hocam öğretmen fotoğrafları dışındakilerin kopyalanabilir olmasını istediler Smile
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam çok fazla renk kullanmışsınız renk sayınızı düşürün. Hocam sitede fazla gif kullanmayın. Erişimin kolay olması için sayfaları ana sayfanın ortasında açın. Birde kaymalara dikkat edin. emek vermişsin eline sağlık.
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    03 Ksm 2008, 18:45Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim...
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    16 Arl 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

Hazır MEB sunucuları sorunluyken okulun sitesini sadeleştireyim dedim ama yinede yavaş açılıyor.
daha ne kadar sadeleştirmek gerek ya Confused fikri olan varmı arkadaşlar. bu site de kasılmaya sebep olan birşey mi var yoksa sorun MEB server sorunumu?

http://nkonuk.meb.k12.tr/
can61
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    16 Arl 2008, 18:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eline sağlık.daha güzel yapabilceceğine inanıyorum Smile
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    16 Arl 2008, 18:57Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah hocam... Very Happy
broker_2007
Site Gezgini
Site Gezgini

Selam hocam..    16 Arl 2008, 23:21Alıntıyla Cevap Gönder

sitenin müziği hoş olmuş kardeş..

kolay gelsin.

bu arada ben yunus..

tanıdın mı?

hani alt ranzadan:)

sdü 98
think_pink
Site Gezgini
Site Gezgini

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    16 Arl 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güzel olmuş emeğinize sağlık ama biraz cancanlı olmuş
bence daha sade olsaydı daha güzel olurdu
Tarik_Turan
Aktif Üye
Aktif Üye

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...    17 Arl 2008, 0:11Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sitenin müziği belki sizlere hoş gelebilir.Fakat çok abartılı ve gürültülü bir açılışla karşılayan bir sayfa tasarımı olmuş...Yani bence bu böyle...Sonrasında belki acemice yapılmış bir sayfa tasarımı olabilir,en azından emek harcamışsınız ama naçizane birkaç önerim var ; arkaplan resmi karışık gösteriyor siteyi,daha sade bir yazı fontu ve yazı ya da okul logosu kullanılabilir arkaplanda...Ayrıca siteyi sola yaslamak yerine ortalarsanız daha güzel bir görünümelde edersiniz...Daha da var yazacaklarım ama sizi de kasmayayım Smile Hadi kolay gelsin...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Antalya Nadire Konuk İ.Ö.O. Önerilerinizi Bekliyorum arkadaşlar...

page generation = 1.14359 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)