Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Çevre Birimleri Yazıcı-Projeksiyon-Akıllı Tahta

prokeksiyon cihazım yok

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
belgin27
Site Gezgini
Site Gezgini

prokeksiyon cihazım yok    03 Ksm 2008, 15:04Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar mrb.. gaziantep merkezde bir ilköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim. bu 2. yılım. Bilgisayar sınıfım var ama geçen yıldan beri projeksiyon cihazım yok. dersi işlemekte büyük sıkıntı çekiyorum. bilgisayar odasının projeksiyon cihazını alıp başka bir sınıfta sinama odası açmışlar ve onu da bana vermiyorlar. az önce de müdürümle görüştüm, milli eğitimden projeksiyon cihazı istetmesini istedim ama müdürüm bana çok istiyorsam kendi cebimden almamı ve zaten diğer okullarda da bilgisayar öğretmenlerinin kendilerinin aldığını söyledi. bu cevap karşısında çok sinirlendim. ne yapmam gerekiyor? milli eğitime ben yazı yazsam olur mu acaba? acil önerilerinizi bekliyorum...
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

prokeksiyon cihazım yok    03 Ksm 2008, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

Kimse labda lazım olan projeksiyon cihazıyla sinema odası filan kuramaz. Ne terbiyesiz adam yaa Mad Mad Git hocam Milli Eğitime. Böyle böyle de, anlat durumu şube müdürlerine. Yazı yazmana, projeksiyon istemene filan gerek yok. O projeksiyon senin zaten. Sinema odası kurmak isteyen kimse o istesin yeni cihaz. Bu konular hassas konulardır. Soruşturma bile açılır müdür hakkında. Allah bilir o projeksiyonu da size zimmetlemiştir Mad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Çevre Birimleri Yazıcı-Projeksiyon-Akıllı Tahta

prokeksiyon cihazım yok

page generation = 0.19587 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)