|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
belgin27
Site Gezgini

| prokeksiyon cihazım yok 03 Ksm 2008, 15:04 | |
| | arkadaşlar mrb.. gaziantep merkezde bir ilköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim. bu 2. yılım. Bilgisayar sınıfım var ama geçen yıldan beri projeksiyon cihazım yok. dersi işlemekte büyük sıkıntı çekiyorum. bilgisayar odasının projeksiyon cihazını alıp başka bir sınıfta sinama odası açmışlar ve onu da bana vermiyorlar. az önce de müdürümle görüştüm, milli eğitimden projeksiyon cihazı istetmesini istedim ama müdürüm bana çok istiyorsam kendi cebimden almamı ve zaten diğer okullarda da bilgisayar öğretmenlerinin kendilerinin aldığını söyledi. bu cevap karşısında çok sinirlendim. ne yapmam gerekiyor? milli eğitime ben yazı yazsam olur mu acaba? acil önerilerinizi bekliyorum... | | |
|  | Sponge Bob
Aktif Üye

|
| prokeksiyon cihazım yok 03 Ksm 2008, 15:14 | |
| Kimse labda lazım olan projeksiyon cihazıyla sinema odası filan kuramaz. Ne terbiyesiz adam yaa Git hocam Milli Eğitime. Böyle böyle de, anlat durumu şube müdürlerine. Yazı yazmana, projeksiyon istemene filan gerek yok. O projeksiyon senin zaten. Sinema odası kurmak isteyen kimse o istesin yeni cihaz. Bu konular hassas konulardır. Soruşturma bile açılır müdür hakkında. Allah bilir o projeksiyonu da size zimmetlemiştir  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.19587 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|