Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Satılık 2008 Renault Clio HB 1.2 16V 75 bg Extreme 10.000km

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
turhank
Site Gezgini
Site Gezgini

Satılık 2008 Renault Clio HB 1.2 16V 75 bg Extreme 10.000km    01 Ksm 2008, 13:12Alıntıyla Cevap Gönder

forumda daha yeni dikkatimi çekti otomobil köşesi bende aracımı satmayı düşünüyorum. 2008 Renault Clio HB 1.2 16V 75 bg Extreme 10.000km aracımı satıyorum. Araç ile ilgili ayrıntılı bilgiyi burada yazsam sığmaz ***** çelik jant vs. renault sitesinden bakabilirsiniz. Tayinim evime çok yakın bir okula çıktığı için ihtiyaç duymuyorum. Araç için istediğim fiyat 22.500 ytl araca boya koruma ve koltuk koruma yapılmış, 1.yıl bakımı yapılıp verilecek. yani sıfır araç almış olacaksınız. arç ocak 2008 trafiğe çıkışlı garantisi 1,5 yıl daha var isterseniz uzatarak 4 yıl yapabilirsiniz. İstediğiniz servis gösterilir. İstanbul Esenlerde araç düşünen arkadaşlar kişisel mesaj atabilirler.
turhank
Site Gezgini
Site Gezgini

Satılık 2008 Renault Clio HB 1.2 16V 75 bg Extreme 10.000km    03 Ksm 2008, 12:29Alıntıyla Cevap Gönder

araç krediye uygundur.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Satılık 2008 Renault Clio HB 1.2 16V 75 bg Extreme 10.000km

page generation = 0.63432 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)