Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
mkaratas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:25Alıntıyla Cevap Gönder

okulun web sayfasında bildiğim kadarıyla Atatürk köşesi olması gerekiyor. Fakat bunu yapmak zorundamıyız. Yani ben oraya Atatürk köşesi koysam link olarak da www.ataturk.net veya http://www.mkemalataturk.com/ linkini versem olmuyor mu. Muhakkak hazırlamamız gerekiyor mu?
hasari
Süper Üye
Süper Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:30Alıntıyla Cevap Gönder

Muhakkak hazırlamanız gerekmiyor fakat; meb atatürk köşesi koyun diye öneriyor, zaten siteleri denetleyen birileride olmadığından problem çıkmaz.
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:31Alıntıyla Cevap Gönder

link verebiliyoruz, eğer ben yanlış bilmiyorsam... ben meb in kendi Atatürk sayfasına yönlendiriyorum...

http://www.meb.gov.tr/belirligunler/ataturk/ata.html
can61
Aktif Üye
Aktif Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:31Alıntıyla Cevap Gönder

evet muhakkkakkkk hazırlaman gerekiyor
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

Atatürk köşesi olmazsa olmazlardan.Link olarak değil de açılan bir sayfa konumunda vermeniz lazım.
mkaratas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

çelişkiye düştüm. Confused Confused Confused

Atatürk köşesi olacak. O kesin. Peki link verip veremeyeceğim konusunda çelişkide kaldım.
mkaratas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

aysegul_ yazmış:
link verebiliyoruz, eğer ben yanlış bilmiyorsam... ben meb in kendi Atatürk sayfasına yönlendiriyorum...

http://www.meb.gov.tr/belirligunler/ataturk/ata.html

Milli Eğitim ne güzel hazırlamış. Şablonları hazır veriyorsa bunu da hazır oalrak link vererek kullanmamız gerekiyor (Mantıken tabi ki)
yuzuakyener
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de aynı adrese link vermiştim. Very Happy
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?    01 Ksm 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

bir değil daha fazla yer ayırmalıyız diye düşünüyorum hazır sitelere de link veilebilir ama bir tasarımcı mümkün olduğu kadar kendi ürünlerini sergilemeli diye düşünüyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

sitede Atatürk köşesi olması zorunlu mu?

page generation = 8.67289 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)