Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Ölçme ve Değerlendirme (Soru Bankası-Kontrol Listeleri)

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
benvesen78
Site Gezgini
Site Gezgini

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için teşekkürler
volkankey
Aktif Üye
Aktif Üye

En güzeli    19 Ekm 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

Nerden bulduğumu hatırlamıyorum ancak en güzel başarı belgesi bu sanırım.

belge.rar
 Açıklama:
Nerden bulduğumu hatırlamıyorum ancak en güzel başarı belgesi bu sanırım.

İndir
 Dosya Adı:  belge.rar
 Dosya Boyutu:  58.26 KB
 İndirilme:  70 defa

brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

belge.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  belge.rar
 Dosya Boyutu:  60.76 KB
 İndirilme:  35 defa

abali2008
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

teşekküler paylaşımınız için
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 12:29Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşımlar için teşekkürler...

Ama kimse bu konuya tam bir açıklık getirememiş.. Bu belgeyi vermemiz iyi olacaktır ama bu yasal olarak bir sorun yaratır mı? Sonuçta o belgede okul müdürünün imzası ve mührü de olacak... Ben ona bu fikrimi söylediğimde, yönetmeliklere uygun mu diye soracak.. o zaman cevap vermek için bir bilgiye sahip olmamız gerek....

Bu konu hakkında kesin bilgiye sahip bir hocamız varsa, lütfen açıklasın... kafamızada soru işaretleri kalmasın Smile
mutlak_adeger
Site Gezgini
Site Gezgini

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bizim okulda da yönetmeliklere uygun olmdığı için kabul etmediler.Yani belgede müdür adı, imzası ve mührü olmayacak dediler. Ben de öğrenciler için yararlı olacağını düşünüp kendi adımla başarı belgesi verdim.Çok da faydalı oldu, bu yıl hangimiz alacağız diye yarışa başladılar.

152 defa İzlenme, 88.62 KB

2.JPG

aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    19 Ekm 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

yani yönetmeliğe uygun değil... bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.... bende sizin uyguladığınız yöntemi kullansam bu dönem iyi olacak Smile
volkankey
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    25 Ekm 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

ben geçen sene hazırladığım belgeyi müdürüme imzalattım hiç bir sorun olmadı
tufanaytan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan    01 Ksm 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam emeğine sağlık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Ölçme ve Değerlendirme (Soru Bankası-Kontrol Listeleri)

Arkadaşlar derste başarılı olanlar için sertifika hazırlayan

page generation = 0.18364 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)