Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

HAZIR ŞABLON KULLANMA....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 10:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar hepinize kolay gelsin..
Bu meb in okullar için hazırladıgı şablonlar var ya siteyi bu şablonlar göre yapmak istersek bunu nasıl yapacagız?
Şablonu drwwr da actıgım zaman sadece kod kısmı cıkıyor.Dizan bölümüne giremiyorum ayrıca bu şablonların yanında index sayfalarıda varya acaba onları mı kullanacagızz?
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 10:51Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIP GECMEYELİM..YARDIM EDELİMMM
equal_free
Aktif Üye
Aktif Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

hocam index dosyasını dreamweaver ile açarsanız şablonun tamamı görünüyo sadece kod kısmı deil.
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM EVET INDEX ACINCA ACILIYORDA BEN O ACILAN SAYFADAN YOLA CIKARAK ICERIGIMI DEGISTIRECEGIM SABLONA UYGUN SITE DERKEN..KOD KISMIYLA FELAN ALAKAM OLMAYACAK YANI DEGILMI?
equal_free
Aktif Üye
Aktif Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:35Alıntıyla Cevap Gönder

sizin ihtiyacınız olan kısmı design kısmında silebilirsiniz.kendi içeriğinizi ekleyebilirsiniz.kendinize ait linkleri resimleri ekleyebilirsiniz.kod kısmını karıştırmayın hiç.
ftth61
Aktif Üye
Aktif Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

hocam senin dediğin sadece kod çıkanlar css uzantılı dosalardır onları açmıcaksın sen. senin açman gerekenler htm veya html uzantılı olanlar. onlarıda artık dream weaver da düzenlersin.dikkat et tüm dosyaların aynı klasörde olsun
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:50Alıntıyla Cevap Gönder

sagolun arkadaslar..tüm dosyaların aynı klasorde olsun derken?ben bır tane sablonu ındırsem ındexı acsam dreamweaverde sonra bu ındexe bana gerektıgı kadar yeni sayfa eklesem olur degılmı?
ftth61
Aktif Üye
Aktif Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

öle olacak zaten sana gereken sayfaları koy oraya yeter
equal_free
Aktif Üye
Aktif Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    30 Oca 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şablon içindeki resimlerden ve html dosyalarından hangilerini istiyosan o resimleri kendi klasörüne at. ne kadar sayfa istersen ekleyebilrsin şablona uygun yaparsan yeni sayfaları iyi olur...
sahyar
Yeni Üye
Yeni Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    31 Oca 2008, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

WYSIWYG Web Builder programı da çok kullanışlı.
hazır şablonu düzenleyebilirsin.
http://sahyar.meb.k12.tr
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    05 Şub 2008, 0:26Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.binevler.meb.k12.tr
bu benim meb şablonundan hazırladığım okul sitesi. Yaptığım işlem şu, index sayfasınd istediğim oynamaları yaptım, menüler, linkler okul logo vs. Sonra aynı sayfayı 7-8 kopyasını alıp sadece isimlerini ve ekranın ortasıdaki bilgileri değiştirdim. index.html(anasayfam), duyuru.html, kadromuz.html ...vs Şablon hazırlarken bu isimdeki dosyalara link verdim.
Duyuru bölümü ile başarılarımız bölümü arsındaki tek fark ortada bulunan bölüm. Smile css lere dokunmadım.

Eğer dreamweaverde şablon hazırlamayı biliyorsan, beğendiğin index şablonunu dreamweaverde şablon olarak kaydet. Sayfanın ortasına düzenlenebilir lan bırakmayı unutma. (begineditable) Sonra Dosya-yeni-şablondan bu şablonu şeç. İndex, duyuru, kadro.html vs oluştur. Bu sayfalara link vermek istersen ; Şablonda oynaman yeterli. otomatik olarak değişim yapacaktır.
tufanaytan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

HAZIR ŞABLON KULLANMA....    01 Ksm 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

hasan yazmış:
http://www.binevler.meb.k12.tr
bu benim meb şablonundan hazırladığım okul sitesi. Yaptığım işlem şu, index sayfasınd istediğim oynamaları yaptım, menüler, linkler okul logo vs. Sonra aynı sayfayı 7-8 kopyasını alıp sadece isimlerini ve ekranın ortasıdaki bilgileri değiştirdim. index.html(anasayfam), duyuru.html, kadromuz.html ...vs Şablon hazırlarken bu isimdeki dosyalara link verdim.
Duyuru bölümü ile başarılarımız bölümü arsındaki tek fark ortada bulunan bölüm. Smile css lere dokunmadım.

Eğer dreamweaverde şablon hazırlamayı biliyorsan, beğendiğin index şablonunu dreamweaverde şablon olarak kaydet. Sayfanın ortasına düzenlenebilir lan bırakmayı unutma. (begineditable) Sonra Dosya-yeni-şablondan bu şablonu şeç. İndex, duyuru, kadro.html vs oluştur. Bu sayfalara link vermek istersen ; Şablonda oynaman yeterli. otomatik olarak değişim yapacaktır.

anlatım muhteşem olmuş hocam alkis
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

HAZIR ŞABLON KULLANMA....

page generation = 1.03309 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)