|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mehmetaliyasar2003
Yeni Üye

|
| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 16 Şub 2008, 9:52 | |
| arkadaşalar yeni sitemizi ziyarete herkesi bekliyoruz.
http://www.ozyurtilkogretim.k12.tr | | |
|  | karinca_52
Süper Üye

| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 16 Şub 2008, 9:58 | |
| linksiz siteye nasıl gireceğiz peki  | | |
|  | anticode78
Aktif Üye

| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 16 Şub 2008, 11:09 | |
| Hocam Kullanışlı Olmuş,Arama Kısımıda guzel ama Haber Ara Değildie Sitede ara diyebiliris çünkü Haber portalı değil sonucta okul resmi sitesi saygılar
Puan verme olayını anlamadım birde
Eleştriler yapıcı amaçlıdır hocam yanlış anlaşılmak iştemem  | | |
|  | duayen
Seçkin Üye

| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 16 Şub 2008, 11:59 | |
| | Arkadaşım çok güzel olmuş. eline sağlık. banner daha güzel olabilirdi. bide bloklar çok ayrı birbirlerinden | | |
|  | sermak
Site Gezgini

|
| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 29 Ekm 2008, 22:43 | |
| | hocam ayrıntılara girmişsiniz, üzerinde çok uğraşıldığı belli. tebrikler. ama eksik saylar hala var galiba. bana da örnek oldunuz. teşekkürler. iyi çalışmalar | | |
|  | prentice
Tecrübeli Üye

| Dr Nilüfer Mustafa Özyurt İlköğretim Okulu web sitesi GAZİANTEP 29 Ekm 2008, 22:50 | |
| | fazla detaya girmişsiniz hocam biraz daha sade yapabilirdiniz. Sonuçta herşey siteiçierisinde olmak zorunda değil | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14272 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|