Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
saldikenver
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar
Var olan sitemizi yeniledik
Bakın bakalım nasıl olmuş
Yorumlarınızı bekliyoruz...
Herkese kolay gelsin
İyi çalışmalar....

www.oglebeli.meb.k12.tr

En son saldikenver tarafından 28 Ekm 2008, 12:26 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
buka_
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:08Alıntıyla Cevap Gönder

adresi eklemeyi unuttunuz sanırımSmile
hasari
Süper Üye
Süper Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

Başlığa baktık adres olmadığından birşey göremedik. Yazmışken yorumda yazılım güzel olmuş elinize sağlık Mr. Green
sbil
Aktif Üye
Aktif Üye

adres    28 Ekm 2008, 12:16Alıntıyla Cevap Gönder

adres bu galiba Smile
http://www.oglebeli.meb.k12.tr/

güzel olmuş hocam elinize sağlık.
saldikenver
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar
özür dilerim dalgınlığımıza denk geldi.
adresimiz
www.oglebeli.meb.k12.tr
ozgurel
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:37Alıntıyla Cevap Gönder

Enver Hocam tebrik ederim, çok sade çok güzel bir tasarım olmuş.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam banner süper olmuş. Ama okulumuzdan duyurular kısmını aşağıya menüyü de üste alırsanız iki kayan yazı çakışmamış olur.
veya bir tane kayan yazıyı silip bütün duyuruları aynı yerde yapsanız daha iyi olacak.
Emeğinize sağlık.
saldikenver
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 12:45Alıntıyla Cevap Gönder

sağol kardeş
gerçi formatörlükler yakında iptal olur ama son son yaptık bişeyler
saldikenver
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)    28 Ekm 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

biltek2007 yazmış:
Hocam banner süper olmuş. Ama okulumuzdan duyurular kısmını aşağıya menüyü de üste alırsanız iki kayan yazı çakışmamış olur.
veya bir tane kayan yazıyı silip bütün duyuruları aynı yerde yapsanız daha iyi olacak.
Emeğinize sağlık.

öneriler için teşekkürler dikkate alacağım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

ÖĞLEBELİ ŞEHİT NAZİF TOPSAKAL İLKÖĞRETİM OKULU (YENİ SİTE)

page generation = 0.16505 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)