Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Bilişim Haberleri

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış    24 Ekm 2008, 18:35Alıntıyla Cevap Gönder

T.C. Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 sayılı kararı gereği blogger.com / blogspot.com sitelerine erişim engellenmiştir.

Google'ın sahip olduğu Youtube'dan sonra Blogger da mahkeme kararınca erişime engellenmiş. Yakında Picasa'ya ve en son da Google'a engelleme gelmesini bekliyorum.

115 defa İzlenme, 99.31 KB

engelleme.JPG

mirayabravci
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış    24 Ekm 2008, 18:57Alıntıyla Cevap Gönder

az kaldı
yakında internete de yasak gelirse şaşmayacağım vallahi

sadece yuh diyorum (kusura bakmayın bir zevkim vardı oda mahkeme tarafından engellendi hemde Diyarbakır mahkemeleri tarafından...)

bende kendi kendimi kapatıyorum

cizup... Smile
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış    24 Ekm 2008, 23:04Alıntıyla Cevap Gönder

mirayabravci yazmış:
az kaldı
yakında internete de yasak gelirse şaşmayacağım vallahi

sadece yuh diyorum (kusura bakmayın bir zevkim vardı oda mahkeme tarafından engellendi hemde Diyarbakır mahkemeleri tarafından...)

bende kendi kendimi kapatıyorum

cizup... Smile

haklısın miray hocam senin blogunu da ilgiyle takip ediyordum. yazık oldu. gerçi içimemi doğdu ne geçenler de wordpress'e geçme kararı almıştım. Allah'tan geçmişim diyorum ama malum geçmişte oraya da erişilmiyordu. Bakalım bundan sonra ne olacak?
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış    28 Ekm 2008, 17:50Alıntıyla Cevap Gönder

blogspot açılmış alkis alkis alkis alkis
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Bilişim Haberleri

Blogger da Mahkeme Tarafından Kapatılmış

page generation = 2.47147 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)