|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
exelsior
Aktif Üye

| Bilgisayar dersi notu verilecek mi? 28 Ekm 2008, 8:23 | |
| | Arkadaşlar gaçan sene asker öğretmendim ve geçen sene bilgisayar dersinden not vermedik. Bu sene kendi okumu geri döndüm, müdür öğrencilire not verecegimi, bunun karnede görüneceğini fakat ortalamaya etkisi olmayacağını söyledi. Bu sene acaba bir değişiklik olmuş olabillir mi? Bu sene tam olarak neler yapmamız gerekiyor, yardımlarınızı bekliyorum... | | |
|  | hasemrah
Seçkin Üye

| Bilgisayar dersi notu verilecek mi? 28 Ekm 2008, 8:26 | |
| | Yok hocam, bilişim teknolojileri dersi seçmeli bir ders olup yönetmelik gereği ders noyu vermiyorsunuz. Yalnız davranış notu verilecektir. | | |
|  | vgm
Seçkin Üye

| Bilgisayar dersi notu verilecek mi? 28 Ekm 2008, 8:29 | |
|
 |
 |
Yok hocam, bilişim teknolojileri dersi seçmeli bir ders olup yönetmelik gereği ders noyu vermiyorsunuz. Yalnız davranış notu verilecektir. |
HAKLISIM HOCAM..BENCEDE..  | | |
|  | ozdemir1001
Aktif Üye

Kayıt: 26 Eyl 2007 Mesajlar: 120 Konum: OSMANİYE-Malatya |
| Bilgisayar dersi notu verilecek mi? 28 Ekm 2008, 9:01 | |
| yok hocam ya not filan vermiyoruz.. keşke verebilseydik...Sizin müdürün uygulaması
olabilir o.. | | |
|  | rainman
Aktif Üye

|
| Bilgisayar dersi notu verilecek mi? 28 Ekm 2008, 9:07 | |
| | seçmeli ders olduğu için not yok.Davranış notları var. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14988 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|