|
|
6. sayfa (Toplam 6 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
karinca_52
Süper Üye

| Eskişehirspor - Galatasaray 26 Ekm 2008, 22:52 | |
|
 |
 |
 |
 |
futbolu bilmeyen sevgili arkadaşlarımız trt yi açıp izlerlerse bi şeyler öğrenir belki ...... |
elle atılmış bir gol olduğunu TRT den öğrendik bu vesileyle... |
bu konuyu uzatmak istemiyorum ...sonuç ta eskişehir yenmiş tebrik ederim....eğer başka bir şey görmediyseniz zaten diyeceğim bi şey yok size | | |
|  | nosTRa
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Ekm 2007 Mesajlar: 575 Konum: Gözden uzak Gönülden Uzak... |
| Eskişehirspor - Galatasaray 26 Ekm 2008, 22:56 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
futbolu bilmeyen sevgili arkadaşlarımız trt yi açıp izlerlerse bi şeyler öğrenir belki ...... |
elle atılmış bir gol olduğunu TRT den öğrendik bu vesileyle... |
bu konuyu uzatmak istemiyorum ...sonuç ta eskişehir yenmiş tebrik ederim....eğer başka bir şey görmediyseniz zaten diyeceğim bi şey yok size |
yok yorumlarınızda buna hiç değinmemişsiniz ben değineyim eksik kalmasın dedim. | | |
|  | ba2khan
Tecrübeli Üye

|
| Eskişehirspor - Galatasaray 27 Ekm 2008, 16:13 | |
| | baros elle aldı ayrıca es-es in 2 tane golüde ofsayt ,bu yenilgi için mazeretmi değil tabiki ,ilk golde youla kendi kendine verkaç yaptı defans ve kaleci izledi ,buna engel olmak gerekiyordu ama orta saha defans arası boşluk çok oluştu çift forvet oynadığımız için ,skibbe ile olmuyor işte takım istikrarsız ,ayırca bu hafta luganoya kırmızı kart vermeyen hakemide tebrik etmek gerek | | |
|  |
| |
 | | 6. sayfa (Toplam 6 sayfa) |
page generation = 0.16611 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|