|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
zgnet
Site Gezgini

|
| Yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunları arıyorum.. 24 Ekm 2008, 18:59 | |
| arkadaşlar yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunlarının öğrenme üzerine etkisini araştırıyorum. bunun için bana herhangi bir derste, müfredata uygun eğitsel bilgisayar oyunları lazım. belki bilenler vardır, vitaminin fizikus, kimyaskop gibi oyunlarını aldım ama onlar çok ağır geldi. Cumhuriyet savaşını anlatan Cumhuriyet oyununu aldım o da sadece soru- cevap şeklinde, renksiz geldi. Bana daha az karışık ve motivasyon gücü yüksek bişiler lazım elinde şu oyunlardan olan ya da herhangi başka bi oyun tavsiyesi olan var mı acaba?? yardımlarınız beni çok mutlu edecektirr:))
The Tweenies
Bob the Builder
Worms United
Big Brain Academy: Wii Degree
Quest Atlantis
Reader Rabbit vs.. | | |
|  | asiboteli35
Yeni Üye

| Yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunları arıyorum.. 24 Ekm 2008, 19:15 | |
| | reader rabbit okulda var ilk kademe için, yalnız buradan gönderilebilir mi ki kapasitesi yüksektir die tahmin ediorum hafta içi bakarım oke? sen hangi derse olan etkisine bakıcaksın bu arada? | | |
|  | zgnet
Site Gezgini

|
| Yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunları arıyorum.. 24 Ekm 2008, 20:12 | |
| | bulduğum oyuna göre dersi belirleyeceğim ama fen ya da matematikle ilgili olabilir demişti danışman hocam. tabi bunları bi an önce belirlemeliyim ama çok tembellik yaptım. hafta içi bakarsanız çok memnun olurum hocam:) umarım paylaşabilirsiniz.. | | |
|  | fersah
Seçkin Üye

|
| Yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunları arıyorum.. 24 Ekm 2008, 20:35 | |
| | hocam logomotifin bu tür kaynakları çok fazla. sitesini bir inceleyin. Sizin için faydalı olacaktır | | |
|  | zgnet
Site Gezgini

|
| Yüksek lisans tezim için eğitsel bilgisayar oyunları arıyorum.. 27 Ekm 2008, 15:01 | |
| | asiboteli35 hocam bakabildiniz mi acaba oyuna?? ben int. den demosunu indirdim ama sizdekini bana atsanız çok makbule geçer:) bu arada logomotif sitesini inceliyorum hocam teşekkür ederim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15226 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|