Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    10 Şub 2008, 16:24Alıntıyla Cevap Gönder

tşk hocam
bote
Yeni Üye
Yeni Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    11 Şub 2008, 14:11Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba

Formatör öğretmen 6 derslik saatini sadece Bt dersindenmi alabilir? Yoksa diğer derslerden de alabilir mi? Okulumuza bu dönem formatör öğretmen geldi. Benim derslerimden mi almak zorunda yoksa diğer derslerden de alabilirmi. Bu arada formatör olan öğretmenimiz daha önce sınıf öğretmeniydi.

Teşekkürler.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    11 Şub 2008, 14:17Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam gelen formatör bilgisayar derslerine girecek diye bir yazı yok.Derslerinizi vermek zorunda değilsiniz..
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    11 Şub 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

Sağol be hocam
bote
Yeni Üye
Yeni Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    11 Şub 2008, 14:24Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
Hocam gelen formatör bilgisayar derslerine girecek diye bir yazı yok.Derslerinizi vermek zorunda değilsiniz..

Teşekkür ederim.

Saygılar.
burakarguc
Aktif Üye
Aktif Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    13 Şub 2008, 9:39Alıntıyla Cevap Gönder

teşeekkürler...
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    13 Şub 2008, 9:50Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:

hocam ben bunu idareme bir türlü anlatamadım ve bu yüzden okul okul gezmek zorunda kalıyorum. meb lede görüştüm ama onlarda bişey yapmıyorlar Sad artık birileri sesimizi duysun lütfen.
gerçekten mağdurum ve istifa etmeyi bile düşünüyorum.
ayhan1
Site Gezgini
Site Gezgini

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    15 May 2008, 15:25Alıntıyla Cevap Gönder

sağolun teşekkürler
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    18 Eyl 2008, 7:30Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler arkadaşım
dagdalan
Yeni Üye
Yeni Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    19 Eyl 2008, 16:18Alıntıyla Cevap Gönder

çok makbule geçti sağol
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler    26 Ekm 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah hocam çok sağol...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Her Bilgisayar ve Formatör Öğretmeninin Bilmesi Gerekenler

page generation = 0.35713 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)