|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
monerello
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 644 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 24 Ekm 2008, 16:26 | |
| | arkadaşlar vista kurulu bir laptopta şu sorun var. İlk olarak laptop wirelessle internete bağlanıyor sorun yok daha sonra tekrar bağlandığı sunucuyu yeni bir sunucu gibi görüyor ve yeni bir kablosuz ağ var yazısı çıkıyor ve internet bağlantısı kopuyor sorun ne olabilir? | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 644 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 19:39 | |
| yok mu bilen  | |
|
|
 |
junior_l3oss
Seçkin Üye

Kayıt: 27 Eyl 2008 Mesajlar: 402 Konum: Bartın-Muğla-İstanbul-Muş |
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 19:43 | |
| hocam sistem karısmıstır belki.
ne zamandır böyle ? | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 20:38 | |
| Wireless kartı kaldırıp yeniden kurmayı bir deneyin hocam.
Akla birşey gelmiyor. Gerçekten ilginç bir durum. | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 20:40 | |
|
 |
 |
Wireless kartı kaldırıp yeniden kurmayı bir deneyin hocam.
Akla birşey gelmiyor. Gerçekten ilginç bir durum. |
hocam dediğinizi yaptım ama yine aynı problem. | |
|
|
 |
junior_l3oss
Seçkin Üye

Kayıt: 27 Eyl 2008 Mesajlar: 402 Konum: Bartın-Muğla-İstanbul-Muş |
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 20:43 | |
| hocam bence en iyi çözüm format...
bu ne zamandır böyle ben onu merak ediorum.
belki sistemi geri yükleme çözebilir znnetmiorum ama.
sorunun olmadığı bi tarihe çevirebilirsin. | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 21:11 | |
| laptop arkadaşın dediklerinzi denerim sonucu buraya yazacağım  | |
|
|
 |
sctnkaya
Site Gezgini

| Re: Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 21:32 | |
|
 |
 |
arkadaşlar vista kurulu bir laptopta şu sorun var. İlk olarak laptop wirelessle internete bağlanıyor sorun yok daha sonra tekrar bağlandığı sunucuyu yeni bir sunucu gibi görüyor ve yeni bir kablosuz ağ var yazısı çıkıyor ve internet bağlantısı kopuyor sorun ne olabilir? |
hocam ben de bugün aynı sorunla karşılaştım.biz evde iki arkadaş internete bağlıyız arkadaşımın laptop ında da aynı şey oldu.sorun türk telekomda olabilir mi acaba. | |
|
|
 |
tinyamasisurum0
Site Gezgini

|
| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 21:32 | |
| Kablosuz ağ şifre ile korunuyor mu? şifreleme yöntemlerinden dolayı bir sorun olabilir. Kablosuz ağdaki şifreyi kaldırıp sonra yeniden şifre verin. Daha sonra vistada o kablosuz ağı kaldırıp tekrar sıfırdan bulmasını sağlayın ve yeni şifreyle girin. Bu durumda bu düzelebilir.
Microsoft'un şöyle bi kaynağı var vista ve ağ ile ilgili, yalnız ingilizce, burayı da bi gözden geçirebilirsiniz..
http://technet.microsoft.com/tr-tr/library/bb878035(en-us).aspx | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

| Re: Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 21:35 | |
|
 |
 |
 |
 |
arkadaşlar vista kurulu bir laptopta şu sorun var. İlk olarak laptop wirelessle internete bağlanıyor sorun yok daha sonra tekrar bağlandığı sunucuyu yeni bir sunucu gibi görüyor ve yeni bir kablosuz ağ var yazısı çıkıyor ve internet bağlantısı kopuyor sorun ne olabilir? |
hocam ben de bugün aynı sorunla karşılaştım.biz evde iki arkadaş internete bağlıyız arkadaşımın laptop ında da aynı şey oldu.sorun türk telekomda olabilir mi acaba. |
hocam vistamı kurulu? arkadaşlar ağda sorun yok benim bilgisayarım yani xp kurulu olan bağlantıda hiçbir sorun çıkarmıyor. | |
|
|
 |
sctnkaya
Site Gezgini

| Garip bir durum karşılaşan var mı? 25 Ekm 2008, 21:55 | |
| | hocam benimki vista arkadaşınki xp. ikimizinkinde de aynı sorun oluyor. | |
|
|
 |
|
|