Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
gencercan19
Yeni Üye
Yeni Üye

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.    23 Mar 2008, 4:37Alıntıyla Cevap Gönder

bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum acer aldım bende ilk makınamı, tavsiye etmem teknık servis (tpm teknoloji) nin musterı memnunıyetı anlayısı guler yuz oysa musterı makınasının tamırını ıstıyor ben acer ı tavsiye etmem temızlık sorunu anakart yakıyor acer da ve benım acer 7 defa arıza yaptı acer ın ömrü 1 sene zaten görecek kullananlarda 7 8 ay sonra kendılıınden kapanmalar falan bunlara dıkkat kendılınden kapanan pc de temızlık sorunu var denır genelde ama öyle değil acer hatalı uretım yapıyor kendılınden kapanıosa bı makına o makınadan ümidinizi kesin Razz
ergin_tastan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.    25 Ekm 2008, 1:10Alıntıyla Cevap Gönder

hocam dil seçenekleri geliyor. klavye den dil seçeneklerini seçtikten sonra driver ların olduğu klasörü seçmemi istiyor ama sonrası gelmiyor. Bir menü açılıyor. Menüden de bişey yapamıyorum. Yardımcı olurmusunuz?
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.    11 Arl 2008, 20:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar benim elimde şu anda asus f3e serisi bir laptop var. Recovery i hangi tuşlarla başlatacağımı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
by_bilgisayarci
Aktif Üye
Aktif Üye

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.    12 Arl 2008, 17:48Alıntıyla Cevap Gönder

notebookun kutusunda recovery cdsi vardır onla kuracakasınn
iskorpitx
Aktif Üye
Aktif Üye

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.    12 Arl 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALALIM HOCAM
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum.

page generation = 0.24524 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)