|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
gencercan19
Yeni Üye

|
| Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum. 23 Mar 2008, 4:37 | |
| bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum acer aldım bende ilk makınamı, tavsiye etmem teknık servis (tpm teknoloji) nin musterı memnunıyetı anlayısı guler yuz oysa musterı makınasının tamırını ıstıyor ben acer ı tavsiye etmem temızlık sorunu anakart yakıyor acer da ve benım acer 7 defa arıza yaptı acer ın ömrü 1 sene zaten görecek kullananlarda 7 8 ay sonra kendılıınden kapanmalar falan bunlara dıkkat kendılınden kapanan pc de temızlık sorunu var denır genelde ama öyle değil acer hatalı uretım yapıyor kendılınden kapanıosa bı makına o makınadan ümidinizi kesin  | | |
|  | ergin_tastan
Seçkin Üye

Kayıt: 01 May 2007 Mesajlar: 556 Konum: Ankara - Askerden Öğretmen |
| Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum. 25 Ekm 2008, 1:10 | |
| | hocam dil seçenekleri geliyor. klavye den dil seçeneklerini seçtikten sonra driver ların olduğu klasörü seçmemi istiyor ama sonrası gelmiyor. Bir menü açılıyor. Menüden de bişey yapamıyorum. Yardımcı olurmusunuz? | | |
|  | beslenmeciler
Aktif Üye

| Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum. 11 Arl 2008, 20:28 | |
| | Arkadaşlar benim elimde şu anda asus f3e serisi bir laptop var. Recovery i hangi tuşlarla başlatacağımı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim... | | |
|  | by_bilgisayarci
Aktif Üye

|
| Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum. 12 Arl 2008, 17:48 | |
| | notebookun kutusunda recovery cdsi vardır onla kuracakasınn | | |
|  | iskorpitx
Aktif Üye

|
| Önemli-CD'siz Vista Kurulumu-Yardım bekliyorum. 12 Arl 2008, 17:51 | |
| | EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALALIM HOCAM | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.24524 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|