Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Bu da bizim okulun web sitesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu da bizim okulun web sitesi    24 Ekm 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu da bizim okulun web sitesi eksiklikler var ama bir Türkçe öğretmeni ancak bu kadar yapabilir diye düşünüyorum.Eleştirilerinizi de bekliyorum
www.cahidenebiogluilkogretim.meb.k12.tr
can61
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu da bizim okulun web sitesi    24 Ekm 2008, 19:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güzel elinize sağlık daha güzel olabilir mi ? kesinlikle. şunu söyleyebilirim sizin yapabileceğiniz yandaki menunun oldugu kısım ve diğer sağ taraftaki sütunu birazddaha ortaya doğru çekebilirsiniz mesela genişliği banner in boyunda olacak şekilde ayarlayabilirsin. bu da nasıl olabilir ortadajki resimlerin oldugu bölümü birazdaha darlayın.bide aklıma takıldı sorayım okulda bilgisayar öğretm. görünüyor siteyi neden siz yaptınız?? Confused
ozgur24
Süper Üye
Süper Üye

Bu da bizim okulun web sitesi    24 Ekm 2008, 19:50Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmus ben begendim yanliz saat garip durmus mavi tona yesil gitmemiş biraz düzeltilirse dahada güzel olur basarilar...
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu da bizim okulun web sitesi    24 Ekm 2008, 20:11Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayar öğretmenimiz gelmeden evvel yapmıştım.Ondan sonra da ben devam ettiriyorum.Kendinden de bir talep gelmediği için ben de bir şey demedim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Bu da bizim okulun web sitesi

page generation = 0.16653 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)