|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
bilgekağan
Aktif Üye

| Bu da bizim okulun web sitesi 24 Ekm 2008, 19:28 | |
| Arkadaşlar bu da bizim okulun web sitesi eksiklikler var ama bir Türkçe öğretmeni ancak bu kadar yapabilir diye düşünüyorum.Eleştirilerinizi de bekliyorum
www.cahidenebiogluilkogretim.meb.k12.tr | | |
|  | can61
Aktif Üye

|
| Bu da bizim okulun web sitesi 24 Ekm 2008, 19:38 | |
| hocam güzel elinize sağlık daha güzel olabilir mi ? kesinlikle. şunu söyleyebilirim sizin yapabileceğiniz yandaki menunun oldugu kısım ve diğer sağ taraftaki sütunu birazddaha ortaya doğru çekebilirsiniz mesela genişliği banner in boyunda olacak şekilde ayarlayabilirsin. bu da nasıl olabilir ortadajki resimlerin oldugu bölümü birazdaha darlayın.bide aklıma takıldı sorayım okulda bilgisayar öğretm. görünüyor siteyi neden siz yaptınız??  | | |
|  | ozgur24
Süper Üye

Kayıt: 07 Nis 2008 Mesajlar: 1307 Konum: İstanbul / Kozyatagı Erzincan / Kemah |
| Bu da bizim okulun web sitesi 24 Ekm 2008, 19:50 | |
| | güzel olmus ben begendim yanliz saat garip durmus mavi tona yesil gitmemiş biraz düzeltilirse dahada güzel olur basarilar... | | |
|  | bilgekağan
Aktif Üye

| Bu da bizim okulun web sitesi 24 Ekm 2008, 20:11 | |
| | Bilgisayar öğretmenimiz gelmeden evvel yapmıştım.Ondan sonra da ben devam ettiriyorum.Kendinden de bir talep gelmediği için ben de bir şey demedim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16653 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|