Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ridade
Yeni Üye
Yeni Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    21 Eyl 2008, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

Çalıştığım okulda bir bilgisayarda internet kablosunu taktığımız zaman bilgisayar donuyor..
Ama daha önce böyle bir sorun yoktu.. Bir gün bakmadık bilgisayara bilgisayardan anlıyorum diyen bir kaç lüzumsuz uğraştılar bilgisayar şu an bu sorunu veriyor. Daha önce öyle bir sorunu yoktu.. Nedeni ne olabilir? Ethernet kartını değiştirip denemeyi düşünüyorum ama umudum yokkk. Ağ da bir virüs olma ihitmali var mı? Böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
asenol01
Yeni Üye
Yeni Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    21 Eyl 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım o kesinlikle virüs!! aynı şey başıma gelmişti çünkü. imajın varsa geri yükle eğer yoksa da formattan başka çare be bulamadım açıkçası...
bilisim_tek
Yeni Üye
Yeni Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    22 Ekm 2008, 21:21Alıntıyla Cevap Gönder

bende de aynı sorun var. ağ kablosu takıldığı zaman bilgisayar donuyor
formatlada olmuyor bu virüs ağda dolaşıyor çözümü okuldaki bütün bilgisayarlara atmak olabilir ama oda çok zaman alır
prentice
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    22 Ekm 2008, 21:43Alıntıyla Cevap Gönder

Önce ağ kartını bir değiştir hocam sonra virüs olayına girersin
zeki tekin
Yeni Üye
Yeni Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    22 Ekm 2008, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bi ara başıma gelmişti ama ağ bağlantılarıma girince donuyordu
...ethernet kartı yanmıştı... bi ethernet kartı varsa değiştir onu oyle dene..
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..    22 Ekm 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o sorunu ben şu şekilde aştım;
laba ayrı bir modem aldım, bi kasaya 2 tane ethernet taktım ve windows server 2003 yükledim...
kasa çıkışında bi etherneti modemin ilk portuna bağladım, diğerine interneti taktım...
modemden bi çıkış alıp huba taktım
(naaapmışım ben yaaa) Laughing Laughing
servera antivirüs yükledim böylece labtaki bilgisayarlar yağ gibi çalışıyo, ancak internete biraz yavaş giriyolar...
biraz külfet biraz sıkıntı ama ağda gezen virüse son...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

İnternet Kablosunu takınca bilgisayar donuyor..

page generation = 0.15085 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)