Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
mursidem
Aktif Üye
Aktif Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    26 Mar 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

yani hocam çok sağolun aha o şeyi ne diye aratacağım
mursidem
Aktif Üye
Aktif Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    26 Mar 2008, 15:56Alıntıyla Cevap Gönder

Windows + R tuşuna bararak Çalıştır penceresini açın ve "cmd" yazarak komut satırına gelin. (Başlat>Çalıştır)

-rearm parametresini kullanarak Slmgr.vbs dosyası aracılığı ile süreyi uzatalım..
hocam 5-6 harflik şey buymuş şimdi bunu yaptım 120 ye mi çıkmış oldu nasıl anlayacağım
buka_
Aktif Üye
Aktif Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    26 Mar 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

120 günden sonra ne olacak? bu sorunla bir daha karşılaşmamak için ne yapmalıyız?
discovry
Seçkin Üye
Seçkin Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    26 Mar 2008, 16:24Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarım üzerine sağ tıkla
en altta
güncellleştirmenize 30 gün kaldı yazacaktır.
30 günün sonunda aynı şeyi yapıyorsunuz
öyle öyle devam ediyor.
yukarıda anlattığınız gibi mi yaptınız. ilginç ben başka harfler girmiştim gibi geldi.
demek başka yolu da varmış. neyse
discovry
Seçkin Üye
Seçkin Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    26 Mar 2008, 16:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şu yaptığıınız yöntemi tam olarak yazar mısınız..
ben tam anlayamadım.
marwelx
Yeni Üye
Yeni Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    19 Ağu 2008, 1:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar vista için kesin çözüm hiç boşuna diğer ilaçlarla uğraşmayın,daha yeni etkinleştirme yapıldı ve bir sürü ayrıntı ile uğraşmanıza gerek yok sadece çalıştırın ve bilgisayarınız yeniden başlatılaca ve ta daa orijinal vista

vista 64 home premiumda denenmiştir...

Windows Vista etkin.rar
 Açıklama:
vista ilaç tüm sürümler

İndir
 Dosya Adı:  Windows Vista etkin.rar
 Dosya Boyutu:  2.7 MB
 İndirilme:  121 defa

bilgisayarcım
Aktif Üye
Aktif Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    20 Ekm 2008, 15:27Alıntıyla Cevap Gönder

marwelx yazmış:
Arkadaşlar vista için kesin çözüm hiç boşuna diğer ilaçlarla uğraşmayın,daha yeni etkinleştirme yapıldı ve bir sürü ayrıntı ile uğraşmanıza gerek yok sadece çalıştırın ve bilgisayarınız yeniden başlatılaca ve ta daa orijinal vista

vista 64 home premiumda denenmiştir...

32 bitlikte denedim. bu işlemden sonra tekrar format atmak zorunda kaldım. sakın 32bitlik vistada denemeyin arkadaşlar sitem açılmıyor.
bilgisayarcım
Aktif Üye
Aktif Üye

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?    20 Ekm 2008, 15:27Alıntıyla Cevap Gönder

sistem açılmıyor demek istedim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

WİNDOWS VİSTA ETKİNLEŞTİRME İLAÇI OLAN VAR MI?

page generation = 0.22505 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)