|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
teacher42
Aktif Üye

|
| ADSL KOTA SORUNU 20 Ekm 2008, 13:06 | |
| ARKADAŞLAR BU AY TELEKOM UN ADSL KOTA SİTESİNE GİRDİĞİMDE KOTAM 3,6 GB GOZUKUYOR VE FATURAM 52 YTL GELDİ.İTİRAZ İÇİN TELEKOMA GİTTİM HOCAM O SAYFA SADECE BİLGİLENDİRME İÇİNDİR.ZATEN ALTTAKİ MADELERDE DE YAZIYOR DEDİLER.KOTANIZI AŞMASANIZ FATURANIZ BOYLE GELMEZ DEDİ YETKİLİ KİŞİ.BENDE YETKİLİ YE SORDUM PEKİ DEDIM BEN FERCEK KOTAMI TELEKOMUN RESMI SITESIN DAHI OGRENEMIYORSAM NE BILECEM NE KADAR KOTA DOLDUGUNU DIYE.ADAM CEVAP VEREMEDİ.O ZAMAN SİZ KOTANIZI AŞTINIZ DİYE HER AY BİNDİRİN BİZDE ÖDEYELİM DEDİM.İÇİMDEN ETMEDİĞİM KÜFÜR KALMADI.
AYRICA TELEFON FATURAM 28 GELDI ITIRAZ ETTIM.DAHA HİÇ TELEFON KULLANMADIM TELEFON DAHİ TAKILI DEĞİL SADECE İNTERNET İÇİN KULLANIYORUM DEDİM.BAKTILAR GÖRÜŞME YOK AMA FATURA 28 YTL.İŞLEME ALDILAR BAKALIM NE ÇIKACAK.
NOT : KONUYU YANLIŞLIKLA BURAYA AÇMIŞIM KUSURA BAKMAYIN. AMA BİRDE ŞÖYLE DÜŞÜNMEK LAZIM BU İŞİ ÇÖZMEK DE Bİ ZEKA İŞİ  | | |
|  | mefete
Seçkin Üye

| ADSL KOTA SORUNU 20 Ekm 2008, 13:13 | |
| | Ne güzel..İnsanlar bura dertlerini yazıyorlar...Bir nebze içlerini döküyorlar..Çok hoş bir ortam ya...Hocam size katılıyorum...Bu telekomun uygulamaları çoğu zaman haksız kazanç sağlamak için...Bir yolu olsa keşke tekel olmasa da protesto için başka bir yerden internet bağlantısı aslsak.... | | |
|  | cakilcik
Aktif Üye

|
| ADSL KOTA SORUNU 20 Ekm 2008, 13:18 | |
| benim kota da delirdiği için ttneti kapatma kararı aldım. geçen hafta avea öğretmen hattımı da kapattırdım faturalar yüzünden. yakında dumanla haberleşmeye başlayacağım  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13739 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|