Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
safirr
Site Gezgini
Site Gezgini

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    13 Ekm 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

müdürün bilgisayarına parola koymam istendi.uğraşıyorum açılışta bir türlü parola sormadan direkt açıyor.resmini ekte gönderiyorum.nerde yanlışlık yapıyorum ?

93 defa İzlenme, 116.4 KB

hesap.JPG

safirr
Site Gezgini
Site Gezgini

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    13 Ekm 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

müdürün bilgisayarına parola koymam istendi.uğraşıyorum açılışta bir türlü parola sormadan direkt açıyor.resmini ekte gönderiyorum.nerde yanlışlık yapıyorum ?
zeus_ekin
Aktif Üye
Aktif Üye

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    17 Ekm 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar aynı hata bende de veriyor nasıl düzeltebilirz
hasari
Süper Üye
Süper Üye

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    17 Ekm 2008, 10:20Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam hesaba tıklayın orda parola oluştur var orda bir parola belirleyin. Öyle deneyin.
ugurluhan
Site Gezgini
Site Gezgini

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    17 Ekm 2008, 10:28Alıntıyla Cevap Gönder

Kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir seçeneğine tıkla ve karşılama ekranı kullan ı seç bir de öyle dene. Bu arada Administrator kullanıcısıda bilgisayar yöneticisi görünüyor ve paraolası yok. Bu durumda zaten diğerine parola koymak bir işe yaramaz.
safirr
Site Gezgini
Site Gezgini

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.    20 Ekm 2008, 12:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam hepsini denedim.fakat çalıştır-cmd-net user kullanarak bir komut istemi giriyoruz ama onu hatırlayamıyorum.bu şeklide yaptım birini ama hatırlayamıyorum .yardımcı olun
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

kullanıcı hesabını aktive edemiyorum.

page generation = 0.15352 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)