Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
bshark
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?    18 Ekm 2008, 22:21Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. yönetmeliklere baktım anlamadım Very Happy Normal anadolu lisesinde (yani ticareti mesleği yok.) bilgisayar işletmenliği kursu açabilir miyim? ayrıca kursiyerler bu kurs sonunda sertifika alabilirler mi? alamazlarsa sebebi nedir? bunu yönetmelikleri ile açıklayabilecek arkadaş var mı? teşekkürler (biraz çok oldu ama sorular merak ediyorum napayım)
herdem38
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?    18 Ekm 2008, 23:17Alıntıyla Cevap Gönder

kardes açabilirsinde sertifika alırlarda
bshark
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?    18 Ekm 2008, 23:25Alıntıyla Cevap Gönder

herdem38 yazmış:
kardes açabilirsinde sertifika alırlarda

eğer yönetmeliği varsa gönderebilir misiniz? en azından ben işimi baştan bilerek yapayım da sonra okul idaresi ne derse desin.
Tarik_Turan
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?    18 Ekm 2008, 23:42Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben ilköğretimde çalışıyorum ve okulumuzda ikili öğretim uygulanıyor.Veliler, sabah ve öğlen çocuklarını okula bırakıyorlar...Özellikle anneler bu tür kursları çok istediler ki kurs çıkışında çocuğunu alıp evine gidebilsin..Tabii lisede durum farklıdır Smile Ben geçtiğimiz sene okulda kurs açmaya karar verdim ve Halk Eğitim Müdürlüğüne (HEM) gittim,ilgili kişilerle konuştum ve açabileceğimi öğrendim.Gereken evrakları almadan önce okulda gereken duyurular yapıldı...Sonrasında başvuranlardan gereken evrakları istiyorsun...Sizin yapmanız gereken sadece ilgili kişi sayısını (Sanırım grup başına minimum 14 kişi) olmalı ve kurs süresini ki bilgisayar okur-yazarlığı kursu verdim ve bu da 80 saat oluyormuş...Sonunda sertifika için sınav da yapıyorsun ve bunları gereken diğer evraklarla HEM'e götürüp ilgili kursiyerlerin belirli bir süre sonra sertifikalarını HEM'den alıyorsun...Olay budur yani hocam...Ayrıca işletmenlik kursu süresi 160 saat bilginiz olsun...Yönetmelik olarak elimde bişey yok.Sadeve birebir görüşmelerimden ve uyguladığım kurstan öğrendiğim bilgiler bunlar.Bu senede bir iki haftaya tekrar açıyorum 2 kursu da ve başvurular için gereken kayıt evraklarını HEM den aldım ve kursiyerlere dağıttım.Aslında kurs açmak çok kolay (sadece saati ek ders ücreti kadar ve yorucu Sad ) tek sorun kişi sayısını tamamlamak...Umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılar benden efenim...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Anadolu Lisesesi ve Bilgisayar Kursu?

page generation = 0.14172 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)