Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 9:27Alıntıyla Cevap Gönder

yeni yönetmeliğe göre alabiliyorsun hocam
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

Hacker yazmış:
ismailayyildiz yazmış:
turgutlu42 yazmış:
hocam ben daha önce alan arkadaşları biliyorum
yönetmeliğe göre tek öğr. gibi değerlendirilebilmeniz için mesleki bir okulda çalışmanız gerekir. ama alabilirsiniz sanırım ben mesela hafta içi 30 saat okulda 10 saatte halk eğitimde kurs veriyorum... bu 10 saat neden bir lisede olmasın diyecem ama işte yönetmelikler bazen mantıkla uyuşmuyor...

haklısınız sayın hocam. iş bizlerin ameleliğine gelince "vatan, millet, sakarya", geri kalanına gelince "yönetmelik".
neyse hocam müdürle papaz olduk gerçi. seneye inşallah meslek lisesine geçiyorum. biz teknik öğretmenlerin ilköğretimde görev yapması doğalgazla sigara yakmaya benzer Very Happy

inceleyiniz
http://personel.meb.gov.tr/daireler/mevzuat/mevzuatlar/meb_yonetici_ve_ogretmenlerinin_ders_ve_ek_ders_saatlerine_iliskin_karar.pdf

Diğer okul ve kurumlarda ders görevi
MADDE 26- (1) Bu Karar kapsamında bulunan yönetici ve öğretmenlere, aslî görevlerini aksatmamak ve aylık karşılığı ders görevlerini tamamlamak kaydıyla; Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda, diğer kurumlara bağlı okullar ile yüksek öğretim kurumlarında, ücretleri görev aldıkları okul veya kurumca ödenmek üzere ek ders görevi verilebilir. Ancak, bu tür görevlendirmelerde verilecek ek ders görevi, kendi okullarında veya dengi okullarda haftada aylık ve ücret karşılığı okuttukları ek ders saati sayısı toplamını dolduranlarbakımından haftada 10 saati geçemez.

yani buna göre siz 30 satin üzerine 10 saat daha alabilirsiniz.

bunun sizin teknik öğretmen olup olmamanızla alakası yok. teknik öğretmen olmanız sadece mesleki ve teknik okullarda görev alabilmeniz (derse girebilmeniz) için gereklidir.

ilköğretimdeyken kendinizi teknik öğretmen gibi düşünemezsiniz. maaş karsılıgınız 15 saat + 15 saat daha alabilirsiniz. bunun haricinde başka bir okulda ( halk egitim veya meslek lisesi veya baska bir okul hiç fark etmez 10 saat daha ders görevi alabilirsiniz.

eğer kadronuz meslek lisesinde olsaydı 44+10=54 saate kadar ders görevi alabilirdiniz.

bu yönetmeliği müdürünüze gösterin sorun çözülecektir.

teşekkürler sayın hocam. ilgili yönetmeliği okudum ve gerekli olan kısımları alıp müdüre göstereceğim.
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam madde 26 ayrıca ücreti kimin ödeyeceğini de yazıyor. Senin kendi okulun sana 18 saat ücretini yapacaktır.
Senin şu an gittiğin meslek lisesi ise sana 10 saat ücret yapacaktır.
tcoalngsau
Süper Üye
Süper Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

bunu bilmemiz iyi oldu yönetmelikleri takip etmiyoruz Rolling Eyes
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

halk eğitim merkezlerinde v.s başka bir yerde en fazla 10 saat ek ders alabilirsin
egiticimlz
Site Gezgini
Site Gezgini

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

http://bilgisayarbilisim.net/egitici_10_saat_derse_girse_soyle_bi_olur_alinarak_ek_ders_alinir_mi_-t29394.html

benim durum ne olur.almam lazım heralde +1
eksibir
Yeni Üye
Yeni Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 23:17Alıntıyla Cevap Gönder

Peki arkadaşlar o zaman şöyle sorsam size; 16 saat dersim var ilköğretimde ve 14 saatte meslek lisesinde görevlendirmem. Bu sayı 24 olursa 30+10 saat olacak. O zaman bu yönetmelik geçerlimi?
silvercane
Site Gezgini
Site Gezgini

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    17 Ekm 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

insaşşah alırsın hocam bizden kesmek için her seyi yapıyorlarr..
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL    18 Ekm 2008, 0:35Alıntıyla Cevap Gönder

egunay yazmış:
Hocam madde 26 ayrıca ücreti kimin ödeyeceğini de yazıyor. Senin kendi okulun sana 18 saat ücretini yapacaktır.
Senin şu an gittiğin meslek lisesi ise sana 10 saat ücret yapacaktır.

evet hocam,
dediğiniz gibi kendi okuluma ait ekdersi kendi okulum, meslek lisesindeki 10 saati de lise yapacak. muhasebe ile de görüşmüştüm. ilgili çizelgeyi kadromun olduğu ilkokula göndereceklermiş. bizim müdürün derdi de "eğer benim okula gelirse ben ödeme yapamam" şeklindeydi.
tartışma şimdi yeni bir boyut kazandı. önceleri sen daha fazla ekders alamazsın diyordu. şimdi ise 10 saati alırsın ama ödemeyi o okul yapar diyor. benim anlamadığım bu ödemeyi müdür kendi cebinden mi yapacak, yoksa hazineleri var da oradan pay mı alacağım!? benim çizelgemin kadrolu okuluma gönderilmesi durumunda ilçe milli eğitimin ödeme yapmaması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? "Kaymakam, ilçe me. müd. ve şb. müd. onayına rağmen"... akıl mantık almıyor...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

İLKÖĞRETİMDE İKEN MESLEK LİSESİNDEN EK DERS ALABİLİR MİYİM? ACİLLLL

page generation = 0.21288 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)