Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Kaymakamlık Sitelerinin Yapılması

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
CadCam67
Aktif Üye
Aktif Üye

Kaymakamlık Sitelerinin Yapılması    17 Ekm 2008, 18:48Alıntıyla Cevap Gönder

Kimse kimseye zorla bir iş yaptıramaz..
Bilmiyorum dersin için içinden çıkarsın..
Banada aynısı olmuştu, bilmiyorum dedim işin için çıktım..
daha önce tapıtığım siteleri soruncada ben yapmadım bir başkasına yaptırdım dedim..
sonuçta yalandan kimse ölmüyor............
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Kaymakamlık Sitelerinin Yapılması    17 Ekm 2008, 18:55Alıntıyla Cevap Gönder

Shocked Shocked Shocked

ya arkadaşlar gerçekten çok şaşıyorum yazılan yorumlara. hepimiz birer öğretmeniz. teknoloji öğretmeniyiz. böyle şeylerin lafı bile olmaması gerekirken sıyrılmak için neler üretiyorsunuz. böyle şeyler sizi diğerlerinden ayıracak, sizi farklı kılacak...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Kaymakamlık Sitelerinin Yapılması

page generation = 0.16874 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)