Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
YazarMesaj
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:03Alıntıyla Cevap Gönder

o kunuya katılıyorum zaten. haklısınız. benim söylemek istediğim şuydu hep. şartların böyle olduğunu biliyordunuz zaten. her şey apaçık belliydi imza attığınız kağıtta. bunu baştan kabul edip sonra yargıya taşımak bana saçma geldi o kadar.
brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:13Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
o kunuya katılıyorum zaten. haklısınız. benim söylemek istediğim şuydu hep. şartların böyle olduğunu biliyordunuz zaten. her şey apaçık belliydi imza attığınız kağıtta. bunu baştan kabul edip sonra yargıya taşımak bana saçma geldi o kadar.

Sence bir sene daha bekleyip baba parasına talim mi etseydik.Ya da hayatımızdan ileride bizim için çok önemli olacak tecrübeleri yaşamasa mıydık?Mecburen sözleşmeli olduğumuz için özür dileriz.Çünkü kadro verdiler de biz gitmedik.
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:17Alıntıyla Cevap Gönder

şimdide baba parasına talim etmiyorsunuz heralde
brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:24Alıntıyla Cevap Gönder

Tamam biz suçluyuz bi hata ettik imza attık! peki sen olsan ne yapardın.O salak sınavdan düşük puan aldın diyelim.Sözleşmeli olmayı kendine yakıştıramayıp ya da yediremeyip baba parasına talim mi ederdin?Yoksa illa kadroya geçmek için zaman kaybetmeyi göze mi alırdın?
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:36Alıntıyla Cevap Gönder

diyelimki sözleşmeli atandım. böyle bişey yapmazdım kesinlikle. yani yargıya gitmesini istemezdim. tabiki insan kadrolu olmak ister. ama devletin doğru yada yanlış bi uygulaması var. bunu kabüllenmek lazım. bize düşen en iyi şekilde ülkeye hizmet etmek. ben öncedende belirttim. daha iyi bir yerde doğu görevini tamalayacak puan aldım ama türkiyenin en geri kalmış illerinden birinde (bitlis) görev yapıyorum ve kendim tercih ettim burayı bilerek. ve konuyla alakası yok biliyorum ama bişey anlatayım. görev yaptığım okul yibo. belleticilik yapıyoruz okulda. delet ayda 8 nöbetten tutsan bile en fazla 8 nöbet parası veriyo. ben ayda 11 nöbet tutuyorum en az. ve hiç sesimi çıkarmıyorum. ayda 100 milyonu geçiyo bu para. öğrenci hastalanıyo özel arabamızla hataneye götürüyoz vs vs. ben bunların lafını yapmadım hiç. sadece belirtmek istedim burda belki demek istediklerim belli olur diye. benim için aslolan devlettir. herkes içinde öyledir eminim. ben zorda olsa geçineyim yeter.
brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 1:56Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
diyelimki sözleşmeli atandım. böyle bişey yapmazdım kesinlikle. yani yargıya gitmesini istemezdim. tabiki insan kadrolu olmak ister. ama devletin doğru yada yanlış bi uygulaması var. bunu kabüllenmek lazım. bize düşen en iyi şekilde ülkeye hizmet etmek. ben öncedende belirttim. daha iyi bir yerde doğu görevini tamalayacak puan aldım ama türkiyenin en geri kalmış illerinden birinde (bitlis) görev yapıyorum ve kendim tercih ettim burayı bilerek. ve konuyla alakası yok biliyorum ama bişey anlatayım. görev yaptığım okul yibo. belleticilik yapıyoruz okulda. delet ayda 8 nöbetten tutsan bile en fazla 8 nöbet parası veriyo. ben ayda 11 nöbet tutuyorum en az. ve hiç sesimi çıkarmıyorum. ayda 100 milyonu geçiyo bu para. öğrenci hastalanıyo özel arabamızla hataneye götürüyoz vs vs. ben bunların lafını yapmadım hiç. sadece belirtmek istedim burda belki demek istediklerim belli olur diye. benim için aslolan devlettir. herkes içinde öyledir eminim. ben zorda olsa geçineyim yeter.

Hocam doğuya babanızın hayrına gitmediniz.Doğu görevini hemen tamamlayıp istediğiniz bi yere tayin istemek için gitmediniz mi?Gerçeği söyleyin.Biz de bu vatanın evlatlarıyız biz de herşeyin farkındayız.Elmayla armudu birbirine karıştırmayalım.Burada bahsettiğimiz başka bir mesele.Ben inanıyorum bu ülkenin bütün sözleşmeli öğretmenleri en az sizin kadar fedakardır.Bunlardan bahsedersek ne cümleler yeter ne de zaman.Madem doğudaki bir okula kendi isteğinizle gittiniz ve doğunun da enaz batı kadar gelişmesini isteyecek kadar adalet duygunuz gelişmiş.Eee o zaman niye kadrolu ve sözleşmeli ayrımını kabulleniyorsunuz.Devlet her zaman her şeyi doğru yapmaz.Çünkü işin içinde ideoloji vardır.Madem demokratik ve hukuk kurallarının olduğu bir ülkedeyiz o zaman hakkımızı aramamıza da kimse engel olamaz.
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 2:01Alıntıyla Cevap Gönder

ben diğer arkadaşlarında fedakar olduğunu söyledim zaten. ama devletin kuralları neyse karşı gelmedim hiç. gönül ister herkes kadrolu olsun. mezunların hepsi işe girsin. ama böyle bi uygulaması var devletin.bunu sorgulamadan kabülleniyorum ben. tamam siz hakkınızı arayın. sizin fikriniz bu. karşı gelme hakkımda yok buna. ama benim fikrim devlet ne diyorsa ben ona uyarım.
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 2:08Alıntıyla Cevap Gönder

ayrıca tayin zamanı geldiğinde tayinimi kurallar, yönetmelik neyse ona göre isticem tabi. ama bunu yaparken "şöyle olsun, böyle olsun, bu niye böyle" gibi cümleler kurmayacağım. bana tanınan hak neyse o.
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 7:23Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
ben diğer arkadaşlarında fedakar olduğunu söyledim zaten. ama devletin kuralları neyse karşı gelmedim hiç. gönül ister herkes kadrolu olsun. mezunların hepsi işe girsin. ama böyle bi uygulaması var devletin.bunu sorgulamadan kabülleniyorum ben. tamam siz hakkınızı arayın. sizin fikriniz bu. karşı gelme hakkımda yok buna. ama benim fikrim devlet ne diyorsa ben ona uyarım.

ama şunu da unutmayın bu gün sahip olduğunuz maaş dahil bir sürü hak karşı gelen (insanca bir yaşam için hakkını arayan) insanların sayesindedir..
ersinsatafatli
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 7:58Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz zaten. ama birbirimizi kıracak şeytler yazmayalım düşünceleremiz farklı olsada. kendi fikrimizi savunalım ama karşıdakini inciltmeden
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    11 Ekm 2008, 22:25Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
ayrıca tayin zamanı geldiğinde tayinimi kurallar, yönetmelik neyse ona göre isticem tabi. ama bunu yaparken "şöyle olsun, böyle olsun, bu niye böyle" gibi cümleler kurmayacağım. bana tanınan hak neyse o.

Sen bu kafayla gidersen hiç bir hakkın kalmayacak
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    11 Ekm 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

imzasını bizimki gibi yapmak isteyenler aşağıdaki kodu imzalarına kopyalayabilir.

Kod:
[url=www.bilgiayar.com][img]http://img377.imageshack.us/img377/3883/iptalut2.jpg[/img][/url]
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

page generation = 0.75036 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması