Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
monerello
Aktif Üye
Aktif Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bildiğiniz gibi sözleşmeli öğretmenlerde de hizmet puanı hesaplaması başlamış durumda. Ben kadrolu öğretmen olarak sözleşmeli çalıştığım süreyi hizmet birleştirmesi yaparak hem emekliliğime saydırdım hem hizmet puanı aldım.

Sorun şu; sözleşmeli çalışan biri daha önce 4c veya usta öğretici olarak çalışmıssa bu çalıştığı süreleri hesaplatıp hizmet pauanına eklettirebilir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

297 defa İzlenme, 19.44 KB

iptalut2.jpg

monerello
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

kimse bilmiyor mu? Confused Confused Confused Confused
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 13:48Alıntıyla Cevap Gönder

Bu durumda olan çok insan var bende açıkçası bunu merak ediyorum.

Normalde her türlü sosyal güvenlik kurumunda yapılan hizmetler birleştirilerek emeklilik süresi hesaplanmasında kullanılıyor. Eski 657-4-A da ( kadrolu) ile çalışan biri 657-4-B ve 657-4-C olarak çalıştığı süre içerisinde "öğretmen" olarak çalıştığı süreleri 4-A da iken "hizmet puanı" hesaplanmasında dikkate alınarak yapılıyordu.

4-B ve 4-C tamamen SSK kapmasında çalıştıkları için "hizmet puanı" olarak hesaplanamsında sadce 4-B nin kullanılması biraz mantıksız geliyor. Burası eşitlik ilkesine aykırı olarak gözüküyor.

Bildiğim kadarı ile şu andaki uygulamaya göre 4-C li çalışılan sürelerin 4-B lerin hesaplanmasında dikkate alınmıyor.
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 14:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu duruma göre ben mart ayında kadroya atandım dersek daha önce çalıştığım 6 aylık dönemi hizmet puanıma katıp toplamda bir yılımı geçmiş olaraktan ayrıca stajerliğimi kaldırtabilirmiyim. Ne yapmam gerekiyor hangi bilgilere yasa maddelere dayanak göstermem gerekir malum burada işler kanıtla yürüyor adam bilse bile senin bildiğinin kanıtını sen göstermeden adam olup yola gelmiyor.
monerello
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 14:51Alıntıyla Cevap Gönder

sadece hizmet puanı alabilirsin hizmet süresi olarak sayılmıyor.Stajerliğin memuriyete başlamayla başlıyor öncesi geçersiz.
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

peki hangi kanun hangi yasaya dayandırılarak nasıl bir dilekçe yazıpta bunu saydıracaz örnek bi şablonu varsa veya var olan arkadaşlar varsa ekleyebilirler mi rica etsem.
semacik
Site Gezgini
Site Gezgini

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 15:20Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben de aynı durumdayım.Daha önce 4-c ve 4-b li olarak çalıştım..Şu an ilsis te yalnızca 4-b olarak çalıştığım dönemin puanı verildi.Aynı şeyi ben de merak ediyorum.4-c nin hizmet puanını alamayacak mıyız acaba..Dilekçe versek belki bir sonuç alabiliriz.
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 15:55Alıntıyla Cevap Gönder

Bende bi dönem sözleşmeli çalışmıştım arkadaşlar martta kadroya geçti ve 2011 de rotasyon gelecek. Bu sözleşmeli çalışmayı saydırırsak rotasyon bir sene öne gelir mi acaba bunu bilen var mı ?
Gerçi mantıklı olarak stajerliği kaldırmıyorsa rotasyonada etkisi olmaz ama yinede bilen birinden hangi kanunsa öğrenmek ii olurdu Wink
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU    11 Ekm 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

benim ilsis modülde daha kimşlik bilgileri bile eski adamlar dilekçeyi elden götürdüm değişecek bilgi vs die kimlik değişti malum sonra evrak kayda bırak vs vs bi tantana bu memdeki memurların hepsi birbirinden kısır. Allahtan memde müdür değilim hepsinin işine göre kafasına gereken uyarıyı sokardım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN HİZMET BİRLEŞTİRME DURUMU

page generation = 0.18391 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması