Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ganiabim
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Mar 2008, 20:08Alıntıyla Cevap Gönder

Buda benim yaptığım okulumun sitesi

www.burhaniyecumhuriyet.meb.k12.tr

yorumlarınızı bekliyorum
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Mar 2008, 20:13Alıntıyla Cevap Gönder

Kadromuz linkinin altında yer alan İdari Kadromuzu, İdâri Kadromuz şeklinde şapkalı olarak düzeltirseniz daha doğru olur.bide site sayacı çok büyük bir alan kaplamış. Elinize, emeğinize sağlık.
yasmin__
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Ekm 2008, 11:16Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba ganiabim. Sanırım sizde bu okulun mezunusunuz. Benim yeğenlerim şu anda bu okulda okumaktalar ve onlara okulun tarihçesi hakkında ödev verilmiş. Bende araştırdım ama detaylı bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. Acaba bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Acil... Sorular şu şekilde

1) Okulumuz kim tarafından yaptırıldı?
2) Okulumuz yapılmadan önce onun yerinde ne vardı?
3) Okulumuzun yapımına hangi tarihte başlandı, hangi tarihte bitti?
4) Okulumuzun açılmasından bu yana ne gibi değişiklikler olmuştur?
5) Okulumuzda ne gibi fiziksel imkanlara sahip olmuştur?
6) Okulumuza kim, niye bu ismi vermiştir?

yardımcı olursanız çok memnun olurum Sad Sad
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Ekm 2008, 11:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sayfada css kullanırsanız yazılar daha düzgün görünebilir.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Ekm 2008, 12:08Alıntıyla Cevap Gönder

yasmin__ yazmış:
Merhaba ganiabim. Sanırım sizde bu okulun mezunusunuz. Benim yeğenlerim şu anda bu okulda okumaktalar ve onlara okulun tarihçesi hakkında ödev verilmiş. Bende araştırdım ama detaylı bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. Acaba bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Acil... Sorular şu şekilde

Aklıma şu deyim geldi: "Koyun can derdinde kasap et derdinde"
Ödevi öğretmenine yaptırmış olursunuz bence....

Alıntı:
ganiabim
Hocam emek vermişsiniz elinize sağlık ama birazdaha düzenlerseniz daha iyi olu gibime geliyor. Açılan sayalarda scrollbar çıkmasının önleyin.
Bannerin altıda kayan yazı mozillafire foxta okunmuyor.
Sayfaların tablo başlıklarında ve altına resim (açık mavi şerit) eklemişsiniz daha güzel görünmesi için ama bu resimlerin çözünürlüklerini tutturamamışsınız. Kaymalar oluncada ikili cıkmış. Banner biraz klasik kaçmış onuda daha güzel birşey yaparsanız iyi olurdu. Kolay gelsin eline sağlık.
yasmin__
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu    11 Ekm 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

hasari yazmış:
yasmin__ yazmış:

Aklıma şu deyim geldi: "Koyun can derdinde kasap et derdinde"
Ödevi öğretmenine yaptırmış olursunuz bence....

Alıntı:
ganiabim
Hocam emek vermişsiniz elinize sağlık ama birazdaha düzenlerseniz daha iyi olu gibime geliyor. Açılan sayalarda scrollbar çıkmasının önleyin.
Bannerin altıda kayan yazı mozillafire foxta okunmuyor.
Sayfaların tablo başlıklarında ve altına resim (açık mavi şerit) eklemişsiniz daha güzel görünmesi için ama bu resimlerin çözünürlüklerini tutturamamışsınız. Kaymalar oluncada ikili cıkmış. Banner biraz klasik kaçmış onuda daha güzel birşey yaparsanız iyi olurdu. Kolay gelsin eline sağlık.

Okulun öğretmenimiydi ganiabim Confused Confused Balıkesirli olmadığım ve orda yaşamadığım için oranın hakkında bilgiye sahip değilim Sad Konuyuda çok araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım Sad

Website yapımı hakkında da bilgim olmadığı için site hakkında eleştiri yapamadım.Tekrar teşekkür ederim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu

page generation = 3.02436 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması