|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
selen06
Site Gezgini

| Okul Web Sitesi İçin izlememiz gereken süreç 09 Ekm 2008, 21:47 | |
| Daha önce okul web sitesi yapan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
Arkadaşlar bizim okulun web sitesi daha yeni yapılıyor. Yayınlanması için ne gibi bir süreci takip etmek gerekiyor? Meb ile bağlantı nasıl sağlanacak?Süreci ve okul olarak yapmamız gerekenleri bilenler anlatabilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler. | | |
|  | saayees
Site Gezgini

|
| Okul Web Sitesi İçin izlememiz gereken süreç 09 Ekm 2008, 22:10 | |
| | hocam siteyi hazırlayın....www.meb.k12.tr 'den okul ilsis kullanıcı adı ve şifresiyle alan adınızı belirliyceksiniz...ftp şifreniz okul mail adresinize gönderilecek.daha sonra cute ftp veya filezilla gibi bir programla yayınlayacaksınız..hepsi bu kadar ..kolay gelsin... | | |
|  | selen06
Site Gezgini

| Okul Web Sitesi İçin izlememiz gereken süreç 09 Ekm 2008, 22:12 | |
| | www.meb.k12.tr 'den okul ilsis kullanıcı adı ve şifresi nasıl gelecek peki? Biz mi talep edicez? Edeceksek nerden talep ediyoruz? | | |
|  | aysegul_
Seçkin Üye

| Okul Web Sitesi İçin izlememiz gereken süreç 09 Ekm 2008, 22:18 | |
| https://webyonetim.meb.gov.tr/okulwebyonetim/login.php
hocam bu adrese girin, orda kullanıcı adı şifre sorucak size... okulunuz ilsis kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorsanız, okul müdürünüzden öğrenin... giriş yaptıktan sonra gerekli bilgileri girdiğinizde, size ftp kullanıcı adı ve şifresi gönderilecek...
ftp://ftp.meb.k12.tr bu adrese de size gönderilen şifreyle giriyorsunuz... hazırladığınız siteye ait dosyaları bu alana attığınızda siteniz yayınlanacaktır... | | |
|  | selen06
Site Gezgini

| Okul Web Sitesi İçin izlememiz gereken süreç 10 Ekm 2008, 10:40 | |
| | çok teşekkür ederim hocam. | | |
|  | hasan
Tecrübeli Üye

| | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14657 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|