Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Çözemediğim XP Sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

Çözemediğim XP Sorunu    08 Ekm 2008, 10:33Alıntıyla Cevap Gönder

hdd yi ya da kablosunu değiştirip deneyin
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Çözemediğim XP Sorunu    08 Ekm 2008, 10:54Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kurulumdan sonra windows güncellemesi yapıyormusun? Güncelleme yapmamayı dene.
Bence PCI donanımlarını sök ve sırayla takmayı dene , ethernet, güvenlik kartı vs. Güncelleme kaynaklı donanım çakışması veya bozuk donanım olabilir.
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Çözemediğim XP Sorunu    10 Ekm 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

Mutlu Son Smile
Merak eden arkadaşlar için yazıyorum. Problem Harddistenmiş. Değiştirince problem kalmadı.
xodeda
Aktif Üye
Aktif Üye

Çözemediğim XP Sorunu    10 Ekm 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

windows güncelleme yapıyorsa güncellenen eklenti ile çakışan bir sorun olabilir.
xodeda
Aktif Üye
Aktif Üye

Çözemediğim XP Sorunu    10 Ekm 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 +1 +1 +1
caisersoze
Aktif Üye
Aktif Üye

Çözemediğim XP Sorunu    10 Ekm 2008, 11:07Alıntıyla Cevap Gönder

HDD yi değiştir, RAM ı değiştir, CD yi değiştir. Değiştir babam değiştir. Ben bilgisayarı değiştirdim!!! Gene aynı problem. Memur odasındaki bilgisayarın önce HDD sini, sonra Ramlerini sonra Power ını değiştirdim. Baktım olmadı yenisini topladım. Gene aynı. Yani sorun elektrik tesisatı ya da memurun o kocaman (Aynı zamanda da kasa üzerine koyduğu Hoparlö) Höparlösü.
1- Elektrik tesisatın da topraklama hattı yoktu.(Yani Prize ve üçlüye gelmiyordu, ama okulun topraklaması vardı)
2- Aynı gün bişey yok atlattık derken ertesi gün yani kapalı bekleyince oluyordu. (Ben en sonunda cinlerin musallat olduğunu söyledim!!!!)
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Çözemediğim XP Sorunu    10 Ekm 2008, 21:42Alıntıyla Cevap Gönder

alideniz2000 yazmış:
1) boot virüsü olabilir bilgisayarda.
2) harddisk zarar görmüş olabilir.
3) biosu yeniden kurmak veya güncel bir bios kurmak gerekiyor olabilir.

sorunun çözülmüş olmasına ve alıntıdaki "arkadaşın" sorunu tahmin etmiş olmasına sevindim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Çözemediğim XP Sorunu

page generation = 0.19028 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)