Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

statik IP zorunlumu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
cronos23
Yeni Üye
Yeni Üye

statik IP zorunlumu?    27 Eyl 2007, 9:33Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar, okullarda kullanılan ADSL modemlerde statik IP kullanımı zorunlumu,yani böyle bir kural var mı yoksa istediğimiz zaman dinamik IP alabilirmiyiz.Okulumda rapidshare'den büyük boyutlu dosyaları parça parça indirmeye çalıştığımda çok sıkıntı yaşıyorum.Bu sebeple statik IP mizi dinamik yapmayı düşünüyorum,Bu noktada bir sıkıntı olur mu?Şimdiden teşekkürler.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

statik IP zorunlumu?    27 Eyl 2007, 9:38Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle bir zorunluluk var hocam.Bu şekilde kontrol daha rahat sağlanıyor. ...Yanlız benim anlamadığım sen rapidden nasıl indiriyosun dosyaları, biraz ipucu versen diyorum Shocked
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

statik IP zorunlumu?    27 Eyl 2007, 9:44Alıntıyla Cevap Gönder

cronos23 hocam sakı söyleme,bu sitedeki ben dahil herkes onun cevabını arıyor.Öğrenilirse o kadar çok kişi kullanacak ki rapid uyanır ve metodun tarih olur Very Happy
cogullu
Moderatör
Moderatör

statik IP zorunlumu?    27 Eyl 2007, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi paylaşıldıkça çoğalır bence paylaş dostum Idea
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

statik IP zorunlumu?    27 Eyl 2007, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

keyloger yazmış:
cronos23 hocam sakı söyleme,bu sitedeki ben dahil herkes onun cevabını arıyor.Öğrenilirse o kadar çok kişi kullanacak ki rapid uyanır ve metodun tarih olur Very Happy

Laughing o zaman isteyene pm atılsın..1. kanım...önce ben sordum... Laughing
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

statik IP zorunlumu?    28 Eyl 2007, 9:06Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar ben soyliyim...dua edin bana Smile
youhide.com sitesinden bağlandıgında rapid baglantıları cıkıyor gibi geldi bana. denenebilir.. Smile
cogullu
Moderatör
Moderatör

statik IP zorunlumu?    28 Eyl 2007, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

yaw bide benim anlamadığım okullardaki IPler statik değil ki Question ben mi yanlış biliyorum ben IPme baktığımda hergün farklı IPler oluyor Question Question Question
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

statik IP zorunlumu?

page generation = 0.29262 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması