|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
narcisuss
Yeni Üye

|
| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 19:04 | |
| Bilgisayarda neye tıklasam hangi programı veya dosyayı açsam "windows configures search settings" uyarısı geliyor. Ardından yükleme işlemi başlıyor ve bitiyor. Virüsten kaynaklanıyordur dedim tarama yaptım ama düzelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum... | |
|
|
 |
cihandemirkürek
Site Gezgini

| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 19:14 | |
| | benim bir arkadaşımın da böyle bir şey başına gelmişti. program ekle kaldırdan search setting i kaldırmıştı sorun çözülmüştü. istersen bir dene | |
|
|
 |
narcisuss
Yeni Üye

|
| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 19:19 | |
| | Program ekle kaldırda gözükmüyor, program files tan sildim, sonra regeditten tüm o program ile ilgili tüm kayıtları sildim ama olmadı. | |
|
|
 |
gulages72
Tecrübeli Üye

| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 19:26 | |
| | hocam büyük ihtimalle virüstendir de...siz sağlam bir virüs programıyla taratın yine de...bi de autorun virüslerini temizleyici programlarla da taratın ben ce... | |
|
|
 |
cihandemirkürek
Site Gezgini

| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 19:35 | |
| | peki search setting açılışta çalışıp çalışmadığına bak başlat-->msconfig-->başlangıçta gözüküyor mu | |
|
|
 |
narcisuss
Yeni Üye

|
| windows configures search settings hatası - Lütfen Yardım- 08 Ekm 2008, 21:11 | |
| | Hocam hepsine baktım başlangıçta gözükmüyor. İyi bir virüs programıyla tarattım ama yine olmadı. | |
|
|
 |
|
|