|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mystreous
Tecrübeli Üye

|
|
 |
kemalaltay
Site Gezgini

|
| asp 05 Ekm 2008, 10:57 | |
|
 |
 |
Veritabanı yazma izni verilmediği için yada bileşn yüklü olmadığı için olabilir, hatayı yazarsen yardımcı olabiliriz. |
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Veri tabanına yazma izni nasıl verilir. Bileşenler nasıl yüklenir. Anlatırsanız yapmaya çalışacağım. Şimdiden teşekkürler. Forum scripti çalıştırmak istedim şöyle hata verdi.
Hata Tipi:
Microsoft JET Database Engine (0x80040E10)
Çok az parametre. 2 bekleniyor.
/forum1/default.asp, line 77
Tarayıcı Tipi:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)
Sayfa:
GET /forum1/default.asp
şeklinde...
| |
|
|
 |
kemalaltay
Site Gezgini

|
| Re: sayaç 05 Ekm 2008, 11:06 | |
| http://localhost/sayac1/default.asp yazıyorum.
şöyle hata veriyor. Acaba bu satırı yazmayacam. Sayacı istenilen yere sadece include mu edeceğim.
Hata Tipi:
Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
'c:\inetpub\wwwroot\sayac1\sayac\sayac.mdb', geçerli bir yol değil. Yolun doğru yazıldığından ve dosyanın bulunduğu sunucuya bağlı olduğunuzdan emin olun.
/sayac1/baglanti.asp, line 3
| |
|
|
 |
vetaran
Yeni Üye

|
| online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı? 05 Ekm 2008, 15:07 | |
| Hocam istiyorsan bir de bunu dene. www.belediyeanaokulu.k12.tr burada kullandım, ordan bak beğenirsen kullanırsın. Gayet kullanışlı online.asp'yi sayacın sitede gözükmesini istediğin yerine include et (<!--#include file="online.asp"--> ) db klasörüne yazma izni ver o kadar. Geçici şifre ve kullanıcı adı "admin". Bunları ayarlar.asp 'den değiştirebilirsin. Takıldığın yerlerde buraya yaz.
Kolay gelsin.
| |
|
|
 |
vetaran
Yeni Üye

|
| SAYAÇ 05 Ekm 2008, 15:14 | |
| Pardon dosyayı eklemeyi unuttum
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
sayac.rar |
| Dosya Boyutu: |
31.51 KB |
| İndirilme: |
4 defa |
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| Re: sayaç 05 Ekm 2008, 15:18 | |
|
 |
 |
http://localhost/sayac1/default.asp yazıyorum.
şöyle hata veriyor. Acaba bu satırı yazmayacam. Sayacı istenilen yere sadece include mu edeceğim.
Hata Tipi:
'c:\inetpub\wwwroot\sayac1\sayac\sayac.mdb', geçerli bir yol değil. Yolun doğru yazıldığından ve dosyanın bulunduğu sunucuya bağlı olduğunuzdan emin olun.
/sayac1/baglanti.asp, line 3 |
sayac1 klasörünün içindeki sayac klasörünün icinde sayac.mdb dosyanın olmadığıını söylüyor sana.
| |
|
|
 |
kemalaltay
Site Gezgini

|
| Re: sayaç 05 Ekm 2008, 22:04 | |
|
 |
 |
 |
 |
http://localhost/sayac1/default.asp yazıyorum.
Hata Tipi:
/sayac1/baglanti.asp, line 3 |
sayac1 klasörünün içindeki sayac klasörünün icinde sayac.mdb dosyanın olmadığıını söylüyor sana. |
sayac1 klasörünün içine sayac klasörü açtım ve içine sayac.mdb yi kopyaladım bu kez de şu hatayı verdi.Hata Tipi:
İşlem, güncelleştirilebilir sorgu kullanmalıdır.
/sayac1/say.asp, line 16
galiba ben bu işi beceremeyem.
| |
|
|
 |
kemalaltay
Site Gezgini

|
| Re: SAYAÇ 06 Ekm 2008, 19:53 | |
|
 |
 |
Pardon dosyayı eklemeyi unuttum
 |
Hocam bu sayacı daha önce denemiştim genel de online olan hep iki kişi oluyor. Lab da bütün bilgisayarları açarak yaklaşık 16 bilgisayar bu kez online 5 gösterdi. Sizde böyle bişey oluyor mu?
| |
|
|
 |
semantic
Aktif Üye

| online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı? 08 Ekm 2008, 12:51 | |
| Sadece online kişi sayısını istiyorsan bunun için veritabanı kullanmana gerek yok, Global.asa dosyasıyla halledebilirsin.Kaynak olması açısından bu olayı foruma aktarmak istiyorum.
Online kişi sayısının görünmesini istediğiniz yere aşağıdaki kodu yerleştirin:
<% = Application("ziyaretci") %>
| Açıklama: |
| Bu dosya root da olmalıdır.(root: ana dizin) |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
global.rar |
| Dosya Boyutu: |
262 Bayt |
| İndirilme: |
8 defa |
| |
|
|
 |
rtyucel
Süper Üye

| online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı? 08 Ekm 2008, 13:06 | |
| | http://showcase.amung.us/ sitesi de farklı dizaynıyla online kişi sayısı veriyor.
| |
|
|
 |
|
|