|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
efe_qwerty
Site Gezgini

|
| ADSL ışığı yanmıyor?? 07 Ekm 2008, 20:41 | |
| | Arkadaşlar okuldaki modemde adsl ışığı yanmıyor. Bu arada telefonda çalışmıyor. Spliter dan kabloyu çıkarıp telefona direk taktığımda telefon çalışıyor. Yani telefonda sorun yok. Hatta arıza olabilir diye arıza bildirimi yaptım hatta sağlam. Splitter da sorun vardır diye yeni splitter taktım sorun yine aynı. Kabloyu splittera takınca çevir sesi yok. Sizce sorun nerede? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. | | |
|  | burhansenyuva
Aktif Üye

|
| ADSL ışığı yanmıyor?? 07 Ekm 2008, 20:47 | |
| | Hocam Yeni splitterelrden bazıları fabrika çıkışlı sorunlu olabiliyor. Bunun dışından Splitterden sonra ki kablolarınızı da test ettiniz mi. onlarda da sıkıntı olabilir. Son olarak da direk hattı modeminize bağlayıp denediniz mi ?. | | |
|  | efe_qwerty
Site Gezgini

|
| ADSL ışığı yanmıyor?? 07 Ekm 2008, 20:49 | |
| | Hattı direk modeme bağlamayı denemedim hiç. Telekomdan bi sorun olabileceğini düşündüm. Yarın bide onu denerim. Teşekkürler hocam.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13495 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|