|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
aher
Yeni Üye

|
| Bu da bizim okul 06 Ekm 2008, 23:02 | |
| | Ellerinize sağlık güzel olmuş. Ana sayfa yap ve sık kullanılanlara ekle butonları başka bir okul adresi veriyor herhalde bir el atın oraya da. Kullandığınız flash hazırlayıcı programı merak ettim ben de paylaşırsanız... | | |
|  | brhmzdmr
Aktif Üye

| Bu da bizim okul 06 Ekm 2008, 23:15 | |
|
 |
 |
brhmzdmr hocam İletişim menüsü altındaki okulun web adresinin linkini düzelt istersen.Esinlendiğiniz siteye gidiyor.Haberiniz olsun. |
Hocam saolasın insan gözden kaçırıveriyor.Bütün siteyi sıfırdan kendim yaptım diye bir iddiam yok.Biz birbirimizi biliriz hepimiz bilgisayarcıyız.Amerikayı yeniden keşfetmeye de gerek yok.Sizden bu uyarıyı pm olarak beklerdim.
 |
 |
Emeğine sağlık. Çok güzel olmuş.
Hocam ortaki flasta yaptığın foto albümünü hangi programda yaptın. Çok hoş olmuş |
Hocam bu albümü "Flash_Effect_Maker" diye bir programla yaptım.İsteyen buradan indirebilir. | | |
|  | mystreous
Tecrübeli Üye

| Bu da bizim okul 06 Ekm 2008, 23:36 | |
| | teşekkürler brhmzdmr hocam | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.91004 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|