Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

dedim anlamıyorlar eğer böyle birşey varsa yönetmeliği açın bakın derim
awek
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

hayır hocam, ben çalıştım, ilk atandığımda yani geçen yıl yarım dönem kurs açtım, 4/b liydim, kadrolu öğretmende vardı ona teklif etmediler.. zaten sigortanızı milli eğitim ödiyor.
ama bende ilk gittiğimde sözlşemeli deyince bi paniklediler, ücretlilerinkini halk eğitim ödüyo çünkü ek çalışma yaparlarsa ama sizde öle bişi yok.. 4/B liyim deyin. kpss ye bile girmeyen basımızdaki torpillilerin bişiden haberi yok, sözleşmeyi ücretli sanmışlardır. bunu belirtin mutlaka.. 30 gün benim sigortam mem tarafından ödeniyo die belirtin..
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiyem niye böyle bir ülkesin yaa..niye her yerde aynı olan kanunun yönetmeliğin yok..herkes kendi havasında..deveye boynun eğri demişler misali......
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:48Alıntıyla Cevap Gönder

gokceogretmen yazmış:
dedim anlamıyorlar eğer böyle birşey varsa yönetmeliği açın bakın derim

hocam bulun yönetmeliği koyun masalarına..olmadı dilekçe verin ben kurs açmak istiyorum diye..ozaman paşa paşa açarlar merak etmeyin..dilekçeyi sanırım okuluna veriyorsun okulda ilçe mem veya il mem'e gönderiyor..orasıda halk eğitime açtırıyor diye biliyorum..
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    26 Eyl 2008, 12:28Alıntıyla Cevap Gönder

Halkeğtimde çalışabileceğime dair yönetmeliği nerden bulabilirim Sad
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    26 Eyl 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

ben de açtım geçen yıl bu yıl da açıcam inş bi aksilik olmazsa. sözleşmeliler için yapılan işlemler biraz farklı bildiğim kadarıyla benim işlemler için baya uğraşmışlardı geçen yıl. emin olamadılar ankara'ya falan sordular. olumlu cevap gelince ben kursumu açabildim...
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    26 Eyl 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

ya bizimkiler sormazlarda birşey bilmiyorlar yönetmeliğe açıp bakayım deme diye birşey yok adam ezbere olmaz diyor gönderiyor...
awek
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    26 Eyl 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam siz nerde çalışıosunuz?
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

hangi yönetmelik    06 Ekm 2008, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

Okulda bilgisayar kursu açacağım,dilekçe vermem gerekiyormuş ama müdür benden yönetmeliği görmek istedi.Ben ona bu kursu açabileceğimi nasıl ispatlayacağım.Arkadaşım açmış dedim ama yönetmeik diyor...
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    06 Ekm 2008, 22:25Alıntıyla Cevap Gönder

Madde 55 - (Değişik fıkra : 09/06/2007 - 26547 S.R.G Yön\2.mad) Merkezlerce düzenlenecek okuma-yazma ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatları alanlarıyla ilgili kurslar haricindeki diğer kurslar, genel olarak en az 12 kursiyerin katılmasıyla düzenlenir. Kurslar; program, aday kursiyer sayısı, öğretmen, uzman ve usta öğreticilerin çalışma saatleri ile benzeri bilgiler içeren teklifin mülkî amir tarafından onaylanmasıyla açılır. Büyükşehir statüsündeki illerde ihtiyacın oluşması durumunda öncelikle isteklilerden başlamak üzere öğretmen ile kadrolu usta öğreticinin, kadrosunun bulunduğu merkezin dışındaki bir merkezde açılacak kurs/kurslarda veya birden çok ilçede görevlendirilmesi, görevlendirme sürelerinin de yer aldığı valilik onayı ile sağlanır. Bu görevlendirme, bir veya birden çok kurs dönemini kapsayabileceği gibi bir öğretim yılından daha uzun süreler için de yapılabilir. Kadrosunun bulunduğu merkezin dışındaki merkez/merkezlerde görevlendirilen öğretmen ve kadrolu usta öğreticilerin görevlendirme süreleri içinde yeniden açılan kurslar için onay, ilgili mülkî amirliklerden alınır. Kurs açma onayları, tek olarak alınabileceği gibi belirli dönemlerde toplu olarak da alınabilir.
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    06 Ekm 2008, 22:36Alıntıyla Cevap Gönder

sözleşmeli öğretmenin çalışabileceğini gösteren madde var mı yönetmelikte
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    06 Ekm 2008, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben afyonda sözleşmeli görev yapıyoruzm.geçen sene 2 defa kurs verdim halk eğitimde hiç te sorun çıkmadı... tabiki biz de kurs verebiliyoruz... sizin dediğiniz gibi bişey olsaydı bizde kurs vermezdik. sizin ordakilerde bi durum var bence
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?

page generation = 2.06883 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması