|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 25 Eyl 2008, 21:37 | |
| | dedim anlamıyorlar eğer böyle birşey varsa yönetmeliği açın bakın derim | |
|
|
 |
awek
Site Gezgini

| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 25 Eyl 2008, 21:41 | |
| hayır hocam, ben çalıştım, ilk atandığımda yani geçen yıl yarım dönem kurs açtım, 4/b liydim, kadrolu öğretmende vardı ona teklif etmediler.. zaten sigortanızı milli eğitim ödiyor.
ama bende ilk gittiğimde sözlşemeli deyince bi paniklediler, ücretlilerinkini halk eğitim ödüyo çünkü ek çalışma yaparlarsa ama sizde öle bişi yok.. 4/B liyim deyin. kpss ye bile girmeyen basımızdaki torpillilerin bişiden haberi yok, sözleşmeyi ücretli sanmışlardır. bunu belirtin mutlaka.. 30 gün benim sigortam mem tarafından ödeniyo die belirtin.. | |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1157 Konum: Malatya---Antalya |
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 25 Eyl 2008, 21:45 | |
| | Türkiyem niye böyle bir ülkesin yaa..niye her yerde aynı olan kanunun yönetmeliğin yok..herkes kendi havasında..deveye boynun eğri demişler misali...... | |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1157 Konum: Malatya---Antalya |
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 25 Eyl 2008, 21:48 | |
|
 |
 |
dedim anlamıyorlar eğer böyle birşey varsa yönetmeliği açın bakın derim |
hocam bulun yönetmeliği koyun masalarına..olmadı dilekçe verin ben kurs açmak istiyorum diye..ozaman paşa paşa açarlar merak etmeyin..dilekçeyi sanırım okuluna veriyorsun okulda ilçe mem veya il mem'e gönderiyor..orasıda halk eğitime açtırıyor diye biliyorum.. | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 26 Eyl 2008, 12:28 | |
| Halkeğtimde çalışabileceğime dair yönetmeliği nerden bulabilirim  | |
|
|
 |
amdturion
Seçkin Üye

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 26 Eyl 2008, 12:44 | |
| | ben de açtım geçen yıl bu yıl da açıcam inş bi aksilik olmazsa. sözleşmeliler için yapılan işlemler biraz farklı bildiğim kadarıyla benim işlemler için baya uğraşmışlardı geçen yıl. emin olamadılar ankara'ya falan sordular. olumlu cevap gelince ben kursumu açabildim... | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 26 Eyl 2008, 13:00 | |
| | ya bizimkiler sormazlarda birşey bilmiyorlar yönetmeliğe açıp bakayım deme diye birşey yok adam ezbere olmaz diyor gönderiyor... | |
|
|
 |
awek
Site Gezgini

| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 26 Eyl 2008, 19:27 | |
| | hocam siz nerde çalışıosunuz? | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| hangi yönetmelik 06 Ekm 2008, 20:44 | |
| | Okulda bilgisayar kursu açacağım,dilekçe vermem gerekiyormuş ama müdür benden yönetmeliği görmek istedi.Ben ona bu kursu açabileceğimi nasıl ispatlayacağım.Arkadaşım açmış dedim ama yönetmeik diyor... | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 06 Ekm 2008, 22:25 | |
| | Madde 55 - (Değişik fıkra : 09/06/2007 - 26547 S.R.G Yön\2.mad) Merkezlerce düzenlenecek okuma-yazma ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatları alanlarıyla ilgili kurslar haricindeki diğer kurslar, genel olarak en az 12 kursiyerin katılmasıyla düzenlenir. Kurslar; program, aday kursiyer sayısı, öğretmen, uzman ve usta öğreticilerin çalışma saatleri ile benzeri bilgiler içeren teklifin mülkî amir tarafından onaylanmasıyla açılır. Büyükşehir statüsündeki illerde ihtiyacın oluşması durumunda öncelikle isteklilerden başlamak üzere öğretmen ile kadrolu usta öğreticinin, kadrosunun bulunduğu merkezin dışındaki bir merkezde açılacak kurs/kurslarda veya birden çok ilçede görevlendirilmesi, görevlendirme sürelerinin de yer aldığı valilik onayı ile sağlanır. Bu görevlendirme, bir veya birden çok kurs dönemini kapsayabileceği gibi bir öğretim yılından daha uzun süreler için de yapılabilir. Kadrosunun bulunduğu merkezin dışındaki merkez/merkezlerde görevlendirilen öğretmen ve kadrolu usta öğreticilerin görevlendirme süreleri içinde yeniden açılan kurslar için onay, ilgili mülkî amirliklerden alınır. Kurs açma onayları, tek olarak alınabileceği gibi belirli dönemlerde toplu olarak da alınabilir. | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 06 Ekm 2008, 22:36 | |
| | sözleşmeli öğretmenin çalışabileceğini gösteren madde var mı yönetmelikte | |
|
|
 |
esinemci
Aktif Üye

| sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi? 06 Ekm 2008, 22:43 | |
| | arkadaşlar ben afyonda sözleşmeli görev yapıyoruzm.geçen sene 2 defa kurs verdim halk eğitimde hiç te sorun çıkmadı... tabiki biz de kurs verebiliyoruz... sizin dediğiniz gibi bişey olsaydı bizde kurs vermezdik. sizin ordakilerde bi durum var bence | |
|
|
 |
|
|