Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü ---> Lpg ve Yakıt Tasarruf Cihazları

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    31 Ağu 2008, 23:49Alıntıyla Cevap Gönder

Araç yakıtından şikayet edenler (şikayet etmeyen yoktur herhalde) bu siteyi bir incelesin http://www.powerekonomi.com/ bilgisi olan varsada bizleri bilgilendirirse memnun oluruz...
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    16 Eyl 2008, 20:51Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sağol varol
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    16 Eyl 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

umarım işinize yararne mutlu bana ben taktırdım fark etti performans filan arttı yakıtta biraz düştü. ama % 30 kadar etkilemedi.
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    23 Eyl 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

bizim pederde takdırdı ama hiçbir değişiklik yok bu tür şeylerle kafanızı çok yormayın bence arcınızı standart değerlerde kullanın ( doğru viteste , doğru devirde vs.) lastik basınçlarınıza dikkat edin vs durumları bu işleri araştıranlar bilirler, dikkat edin ozaman limitlerde ( fabrika verilerinde ) yakıt harcamış olursunuz
turboaga
Site Gezgini
Site Gezgini

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    23 Eyl 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

Yalan.Tamamen satanlarının ekonomisine faydası olan birşey. Discovery kanalında Mit Buster adında bir program vardı.Orada deneme yaptılar.Hiç bir işe yaramadığını tescillediler.Size tavsiyem bor power adındaki ürünü bir araştırın.
http://www.nnt.com.tr/
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin    06 Ekm 2008, 19:56Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben taktırdım Ama araç babaımn aracı eski yakıt durumunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama abimin söylediği yakıtta azalma olduğu ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim arabanın performansında artış var. Bu konuda eminim biraderde aynı şeyi söylüyor zaten cihazı takan size 3 ay süre veriyor eğer memnun kalmazsanız geri iade edebiliyorsunuz. Bence denemek te fayda var.Memunu kalmayan geri iade eder.parasını da alır. sizle sözleşme yapıyorlar zaten. Hiç sebep belirtmeden iade edebiliyorsun.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü ---> Lpg ve Yakıt Tasarruf Cihazları

Aracı Çok yakanlar bu siteyi bir incelesin

page generation = 1.05538 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)