|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yurtseven
Aktif Üye

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:07 | |
|
 |
 |
her sınıftan bir kurbanı seçip kafasında klavye kıracaksın hocam bak bi daha oluyomu  |
yaw hocam güle güle gözlerime yaş girdi problem çözme anlayışına hayranım  | |
|
|
 |
dilsad
Site Gezgini

|
| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:16 | |
| bayram sonrası sendromu değil bu sınıfların fazla kalabalık olması..
allah kolaylık versin hepimizee  | |
|
|
 |
gulden_59
Site Gezgini

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:19 | |
| Teknik lise için çözüm üreten varmı?  | |
|
|
 |
kaaka
Seçkin Üye

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:22 | |
| | aslında ramazan nedeniyle olan durgunluğumuzu attık. bugün daha iyiydikk | |
|
|
 |
ksinang
Site Gezgini

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:23 | |
| | sınıflar ikiye bölüp ders yapma şansın yok mu, iki gruba böl ayrı ayrı al , dışarıda kalanlarla sınıf öğretmenleri ilgilensin. ne de olsa bizim girdiğimiz dersten ücret alıyorlar. | |
|
|
 |
fahrican
Seçkin Üye

|
| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:26 | |
|
 |
 |
Teknik lise için çözüm üreten varmı?  |
Meslek liselerinde durum çok daha zor. Meslek derslerinin saatleri çok. Toplamda sadece 3 sınıfla dersim var. Sınıfın birinin haftada 15 saat dersine giriyorum. Sürekli aynı öğrencilerle ders...
İstanbul un kurtuluş günü nedeniyle bugün de tatil yaptık. Yarın salı sendromu yaşayacağım. | |
|
|
 |
ysahin
Tecrübeli Üye

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:43 | |
| tatlı sert olmak lazım hocam
yoksa üstesinden gelinmez | |
|
|
 |
kondansatör
Tecrübeli Üye

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:45 | |
|
 |
 |
sınıflar ikiye bölüp ders yapma şansın yok mu, iki gruba böl ayrı ayrı al , dışarıda kalanlarla sınıf öğretmenleri ilgilensin. ne de olsa bizim girdiğimiz dersten ücret alıyorlar. |
Aslında doğru ama bunun bizde mümkün olacağını sanmıyorum | |
|
|
 |
Gülpınar
Site Gezgini

|
| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 19:53 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar bu çocuklar bilgisayarı görünce dünyayı unutuyorlar. Hepsi birer canavar kılığına bürünüp, monitörün frekansına kendilerini kaptırıyorlar. Tek çare olarak ben netupschoolu kurdum. gürültü yapanın bilgisayarını anında kitliyorum. 5dk cezası var sonra açıyorum. Tam çözüm olamsada baya faydası oluyor. Aslında klavyeye elektrik vermeyi bir başarırsam problemi tam manası ile çözeceğim inşallah... |
Ben tam çözüm olarak tüm sınıfınkini kilitliyorum. bu şekilde konuşmayanlar konuşanlara psikolojik baskı yapıyorlar, bir nevi bana yardımcı oluyorlar  | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 20:01 | |
|
 |
 |
her sınıftan bir kurbanı seçip kafasında klavye kıracaksın hocam bak bi daha oluyomu  |
doğru söylüyorsunuz hocam... ben daha iyisini yaptım, geçen yıl 8. sınıftan birinin kafasını kırdım... o günden bu güne terbiyesizlik yapan çıkmadı, arada yaramazlık yapsalarda bir şekilde hallediyoruz  | |
|
|
 |
masterkartall
Site Gezgini

Kayıt: 07 Eyl 2008 Mesajlar: 51 Konum: İstanbul - Pendik |
| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 20:07 | |
| Herkesin güzel yöntemleri var gerçekten ben de konuşanı çöpün başında bekleme, tahtada tek ayak, yerlerden çöp toplama, yerini değiştirme, labın dışında 5 dk kapı önü beklemesi, direk azarlama gibi yöntemler kullanıyorum şimdilik işe yarıyor. Ancak kendimi geliştirmem lazım ceza konusunda farklı yöntemler bulmazsam yerimde saymış gibi hissederim  | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| Bugün delirdim 06 Ekm 2008, 20:18 | |
| ben bilgisayarları açtırmıyorum tabiii takındığın sinirli tavır da etkili olmuyor değil
ama durum çok da iç açıcı değil hala bilgisayarı oyun olarak görme zihniyetinden kurtulamadılar | |
|
|
 |
|
|