Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 16. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
YazarMesaj
Phascolarctos cinereus
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 16:53Alıntıyla Cevap Gönder

latincede koala
blue123
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 16:57Alıntıyla Cevap Gönder

maviyi çok ama çok severim..123 ise genelde blue niki kullanılıyor bende sonuna 123 ekledim
Teachnologist
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

Üniversite yıllarımızda sanal şirket uygulaması sırasında arkadaşımızla geliştirdiğimiz sanal şirketin ismidir.

Teach = Öğretmek,öğretim
Technologist ise teknoloji uzmanı

TEACHNOLOGIST olduğunda Eğitim Teknolojileri uzmanı oluyor:)
cteach
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

cteach....
c=computer yani bilgisayar
teach=teacher yani öğretmen Smile

c+teach=bilgisayar öğretmeni....
whatepity
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 18:46Alıntıyla Cevap Gönder

what a pity = ne yazık.... what-e-pity yani:)
Hazırlıktayken hocamız kitapta tam tersi bi anlamda alaycı bir şekilde kullanılan bu kelimenin anlamını açıklarken o kadar komik hallere girmişti ki unutamam...Kulağıma da hoş geliyor:)Smile
ksinang
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

ksinang

ismim soyadım ve memleketim den oluşan bir kısaltma bürün forumlarda bu ismi kullanırım 4 seneden beridir
Metehan
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

Metehan türkçe olduğu için ve sediğim bir isim. oğlum olursa inş metehan koyacam adını
kaaka
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 20:00Alıntıyla Cevap Gönder

kaaka
adım ve soyadımın ilk iki harfleri ka-ka bir a da bendenn.
yazıldığı gibi okunur... kaaka
boteakif
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 21:02Alıntıyla Cevap Gönder

boteakif
bote yi burda bilmeyen yok sanırım Smile
akif de 2. adım olur (mehmet akif)
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 23:11Alıntıyla Cevap Gönder

ebiliş Esin"in e"si, Burcu"nun b"si, İLİŞ"in hepsiii.
Ben de bir arkadaşımın kendi ismine yaptığı kısaltmadan özenip kendime bunu bulmuştum.
e-bilişim, e-biliş gibi türevlerini de yaratmaya müsait. Hiç iyi olmamakla birlikte bu iş için yaratılmış mıyım ne?! Bilgisayarda zayıfım ama öğretmenlikte değil:)
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    06 Ekm 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

nedenben

kendimi sorguladığım için sürekli belki

belki biraz bunalım takıldığım için
temel76
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    10 Ekm 2008, 8:39Alıntıyla Cevap Gönder

Adım gökhan Temel Lise yıllarında anlattığım fıkralar sonucu arkadaşların bana koyduğu takma ismim 76 da dogum yılım
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder16. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz

page generation = 1.50959 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması