|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
umarslan17
Site Gezgini

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 05 Ekm 2008, 20:03 | |
| Arkadaşlar modemimden aynı anda xp ve vista yüklü 2 farklı pc den internet bağlantısı kuramıyorum
Vista bağlanamıyor.
Modemim airties rt-111 (4 portlu) | | |
|  | umarslan17
Site Gezgini

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 9:41 | |
| | çözüm önerecek yokmu | | |
|  | umarslan17
Site Gezgini

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 10:45 | |
| | sanırım çözümü yoook | | |
|  | umarslan17
Site Gezgini

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 17:22 | |
| gerçekten çözümü yokmu şimdi yaniii
 | | |
|  | Teachnologist
Aktif Üye

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 17:24 | |
| | o durum modemden değil Vistanın ağ yapılandırmasından kaynaklanır bir kontrol et derim | | |
|  | rukidu
Site Gezgini

| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 18:03 | |
| | bence sorun başka bişiy çünkü ben çok rahat bi şekilde bağlanabiliyorum. | | |
|  | hyrmen
Aktif Üye

|
| Aynı modemden vista ve xp bağlanamıyor 06 Ekm 2008, 18:28 | |
| Eğer bilgisayar öğretmeniysen o diplomayı çöpe atmayı deneyebilirsin.
Şu anda kullandığın DSL modemlerin çoğunda(Ağ altyapısı olanlar) kendilerine özgü işletim sistemleri ve yönetim merkezleri bulunur... Kısaca evimizde bulunan küçük bir Router'ımız var.
Router'lara göre cevap verirsem. Router'lar şu bilgisayar Windos'muş şu bilgisayar Gnu/Linux'muş ya da şu bilgisayar Mac Os'muş diyerek faşizm gütmeden eğer kullandığın ağ arayüzü için işletim sisteminde Internet Protocol(IP) altyapısı kurulu ise, ağ iletişimi için kullandığın kablolar düzgün yapılandırılmışsa bağlantı kurabilirsin.
Sana önereceğim::: Eğer Router'ında bulunan DHCP server bilgisayarlarına IP sağlayamıyorsa Modem'ini RESET'lemen. Eğer yine sağlamazsa IP ayarlarını el ile vermeyi deneyebilirsin | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13431 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|