Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
DaMieN
Aktif Üye
Aktif Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 16:50Alıntıyla Cevap Gönder

Süper. İlgiyle takip ediyorum
BlackSoiL
Site Gezgini
Site Gezgini

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 17:18Alıntıyla Cevap Gönder

Cidden Çok güzel bir proje. Ben de birkaç şey söylemek isterim hatta yapabileceğim bişeyler varsa paylaşmak isterim.
Mutlaka düşünmüşsünüzdür gerçi ama laboratuarlarda bir makine kurarken hangi programlara ihtiyacımız varsa o programların tümünün olmasını isterdim. Winrar, office, acronis, nss, flash-java vs. aklınıza ne gelirse artık. hiç başka şeylerle uğraşmadan bu dvd ile olayı bitirmek lazım. zaten en fazla da 1-1,2 gb tutar hepi topu bu gerekli programlar.

Oyunlar içinse eğitici oyunlar demiş bir arkadaş, onun haricinde çocukların internetten aramasına gerek kalmadan ilgilerini çeken tüm ufak tefek oyunları dahil edebiliriz. (Özellikle benim kız öğrencilerim kız giydirme oyunlarına hasta Smile )

E basamaklar için zaten sürekli genişleyen bir arşivimiz var. Geçen gün oturdum tüm basamaklardan bütün hazırlanmış olan sunumları indirdim. Yaklaşık 300 mb civarı tuttu. Ancak içerisinde aynı konu üzerine hazırlanmış birden fazla sunum da mevcut. Bunları biraz tasnifledikten sonra işimizi büyük ölçüde görür. Tabiiki sürekli olarak bu başlıkların güncellendiğini her geçen gün birbirinden daha güzel sunumlar hazırlandığını hesaba katarak bu basamaklar başlığını ona göre düzenlemekte fayda var. Sonradan basamaklar içerisine kendi hazırladığımız veya daha güzel olduğunu düşündüğümüz sunumları ekleyebilirsek (Tabiiki hdd üzerinden çalıştırırken) harika olur diye düşünüyorum.
Demek istediğim basamaklar bölümü dinamik olursa güzel olur diyorum.

Teşekkürler
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

BlackSoiL yazmış:
Cidden Çok güzel bir proje. Ben de birkaç şey söylemek isterim hatta yapabileceğim bişeyler varsa paylaşmak isterim.
Mutlaka düşünmüşsünüzdür gerçi ama laboratuarlarda bir makine kurarken hangi programlara ihtiyacımız varsa o programların tümünün olmasını isterdim. Winrar, office, acronis, nss, flash-java vs. aklınıza ne gelirse artık. hiç başka şeylerle uğraşmadan bu dvd ile olayı bitirmek lazım. zaten en fazla da 1-1,2 gb tutar hepi topu bu gerekli programlar.

Oyunlar içinse eğitici oyunlar demiş bir arkadaş, onun haricinde çocukların internetten aramasına gerek kalmadan ilgilerini çeken tüm ufak tefek oyunları dahil edebiliriz. (Özellikle benim kız öğrencilerim kız giydirme oyunlarına hasta Smile )

E basamaklar için zaten sürekli genişleyen bir arşivimiz var. Geçen gün oturdum tüm basamaklardan bütün hazırlanmış olan sunumları indirdim. Yaklaşık 300 mb civarı tuttu. Ancak içerisinde aynı konu üzerine hazırlanmış birden fazla sunum da mevcut. Bunları biraz tasnifledikten sonra işimizi büyük ölçüde görür. Tabiiki sürekli olarak bu başlıkların güncellendiğini her geçen gün birbirinden daha güzel sunumlar hazırlandığını hesaba katarak bu basamaklar başlığını ona göre düzenlemekte fayda var. Sonradan basamaklar içerisine kendi hazırladığımız veya daha güzel olduğunu düşündüğümüz sunumları ekleyebilirsek (Tabiiki hdd üzerinden çalıştırırken) harika olur diye düşünüyorum.
Demek istediğim basamaklar bölümü dinamik olursa güzel olur diyorum.

Teşekkürler

Hocam fikirlerinizi dikkate alacağım inşaallah, fakat istediğim çocukların beğendiği bu oyunları keşke arkadaşlar buraya ekleseler. Saygılar...
ahmetkacar20
Site Gezgini
Site Gezgini

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 17:54Alıntıyla Cevap Gönder

Çok güzel bir çalışma başlatmışsınız hocam tebrik ediyorum öncelikle. Hocam DVD nin içinde bence olması gerekenleri çoğu arkadaşım söylemiş ama şöyle özetleyeyim
1- Derslerle lgili dökümanlar (basamak basamak) {zaten yapıyorsunuz}
2- Belirli gün ve haftalar
3- Kurulum dan sonra gerekli olan programlar
4- Laboratuarlar için gerekli programlar {deep freeze gibi}
5- oyunlar
6- Linkler {bildiğiniz güncel yararlanabileceğimiz siteler Radyo-tv-bilgisayar-teknoloji gazete hepsi bir arada linklerin bulunacağı bi bölüm}
7- Mesela yeni microXP gibi bişiler var onun kurulumunu falan atabilirsiniz hocam sanırım baya oldu anca alır Smile
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 17:57Alıntıyla Cevap Gönder

isteriz isteriz iiiiiiiisterriiiiiiiiz.
monerello
Aktif Üye
Aktif Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:04Alıntıyla Cevap Gönder

destek alkis
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:09Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir proje. tebrikler. labda karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri ile ilgili bir bölüm olsun. bi sıkıntı yaşayınca saatlerce nette gezinmeyelim derim.
mtokcan
Aktif Üye
Aktif Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:41Alıntıyla Cevap Gönder

Çok güzel bir çalışma olmuş hocam..Bekliyoruz. Kolay gelsin...
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:47Alıntıyla Cevap Gönder

ya ya ya şa şa şa emin hoca çok yaşa +1 +1 +1 +1
falcon81
Site Gezgini
Site Gezgini

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

valla hocam muthiş bir şey. elimizden geleni yapmaya çalışırız...
muhammed
Aktif Üye
Aktif Üye

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 18:53Alıntıyla Cevap Gönder

Bu fikrinizden dolayı emin hocam sizi kutlarım...
Hemen hemen hepimiz web tasarım ile uğraşıyoruz. Benim de acizane isteğim bir kaç tane okullar için kullanılabilecek logo ve logo programları...
onurbulut
Site Gezgini
Site Gezgini

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz    06 Ekm 2008, 19:05Alıntıyla Cevap Gönder

hocam böyle bi kaynak herkesin işine yarayacaktır elinize sağlık şimdiden...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz

page generation = 0.19350 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması