|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
DaMieN
Aktif Üye

Kayıt: 18 Şub 2008 Mesajlar: 113 Konum: Bulancak - Giresun |
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 16:50 | |
| | Süper. İlgiyle takip ediyorum | |
|
|
 |
BlackSoiL
Site Gezgini

|
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 17:18 | |
| Cidden Çok güzel bir proje. Ben de birkaç şey söylemek isterim hatta yapabileceğim bişeyler varsa paylaşmak isterim.
Mutlaka düşünmüşsünüzdür gerçi ama laboratuarlarda bir makine kurarken hangi programlara ihtiyacımız varsa o programların tümünün olmasını isterdim. Winrar, office, acronis, nss, flash-java vs. aklınıza ne gelirse artık. hiç başka şeylerle uğraşmadan bu dvd ile olayı bitirmek lazım. zaten en fazla da 1-1,2 gb tutar hepi topu bu gerekli programlar.
Oyunlar içinse eğitici oyunlar demiş bir arkadaş, onun haricinde çocukların internetten aramasına gerek kalmadan ilgilerini çeken tüm ufak tefek oyunları dahil edebiliriz. (Özellikle benim kız öğrencilerim kız giydirme oyunlarına hasta )
E basamaklar için zaten sürekli genişleyen bir arşivimiz var. Geçen gün oturdum tüm basamaklardan bütün hazırlanmış olan sunumları indirdim. Yaklaşık 300 mb civarı tuttu. Ancak içerisinde aynı konu üzerine hazırlanmış birden fazla sunum da mevcut. Bunları biraz tasnifledikten sonra işimizi büyük ölçüde görür. Tabiiki sürekli olarak bu başlıkların güncellendiğini her geçen gün birbirinden daha güzel sunumlar hazırlandığını hesaba katarak bu basamaklar başlığını ona göre düzenlemekte fayda var. Sonradan basamaklar içerisine kendi hazırladığımız veya daha güzel olduğunu düşündüğümüz sunumları ekleyebilirsek (Tabiiki hdd üzerinden çalıştırırken) harika olur diye düşünüyorum.
Demek istediğim basamaklar bölümü dinamik olursa güzel olur diyorum.
Teşekkürler | |
|
|
 |
emin.umut

|
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 17:51 | |
|
 |
 |
Cidden Çok güzel bir proje. Ben de birkaç şey söylemek isterim hatta yapabileceğim bişeyler varsa paylaşmak isterim.
Mutlaka düşünmüşsünüzdür gerçi ama laboratuarlarda bir makine kurarken hangi programlara ihtiyacımız varsa o programların tümünün olmasını isterdim. Winrar, office, acronis, nss, flash-java vs. aklınıza ne gelirse artık. hiç başka şeylerle uğraşmadan bu dvd ile olayı bitirmek lazım. zaten en fazla da 1-1,2 gb tutar hepi topu bu gerekli programlar.
Oyunlar içinse eğitici oyunlar demiş bir arkadaş, onun haricinde çocukların internetten aramasına gerek kalmadan ilgilerini çeken tüm ufak tefek oyunları dahil edebiliriz. (Özellikle benim kız öğrencilerim kız giydirme oyunlarına hasta )
E basamaklar için zaten sürekli genişleyen bir arşivimiz var. Geçen gün oturdum tüm basamaklardan bütün hazırlanmış olan sunumları indirdim. Yaklaşık 300 mb civarı tuttu. Ancak içerisinde aynı konu üzerine hazırlanmış birden fazla sunum da mevcut. Bunları biraz tasnifledikten sonra işimizi büyük ölçüde görür. Tabiiki sürekli olarak bu başlıkların güncellendiğini her geçen gün birbirinden daha güzel sunumlar hazırlandığını hesaba katarak bu basamaklar başlığını ona göre düzenlemekte fayda var. Sonradan basamaklar içerisine kendi hazırladığımız veya daha güzel olduğunu düşündüğümüz sunumları ekleyebilirsek (Tabiiki hdd üzerinden çalıştırırken) harika olur diye düşünüyorum.
Demek istediğim basamaklar bölümü dinamik olursa güzel olur diyorum.
Teşekkürler |
Hocam fikirlerinizi dikkate alacağım inşaallah, fakat istediğim çocukların beğendiği bu oyunları keşke arkadaşlar buraya ekleseler. Saygılar... | |
|
|
 |
ahmetkacar20
Site Gezgini

| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 17:54 | |
| Çok güzel bir çalışma başlatmışsınız hocam tebrik ediyorum öncelikle. Hocam DVD nin içinde bence olması gerekenleri çoğu arkadaşım söylemiş ama şöyle özetleyeyim
1- Derslerle lgili dökümanlar (basamak basamak) {zaten yapıyorsunuz}
2- Belirli gün ve haftalar
3- Kurulum dan sonra gerekli olan programlar
4- Laboratuarlar için gerekli programlar {deep freeze gibi}
5- oyunlar
6- Linkler {bildiğiniz güncel yararlanabileceğimiz siteler Radyo-tv-bilgisayar-teknoloji gazete hepsi bir arada linklerin bulunacağı bi bölüm}
7- Mesela yeni microXP gibi bişiler var onun kurulumunu falan atabilirsiniz hocam sanırım baya oldu anca alır  | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 475 Konum: Bursa --> İstanbul |
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 17:57 | |
| | isteriz isteriz iiiiiiiisterriiiiiiiiz. | |
|
|
 |
monerello
Aktif Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 379 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:04 | |
| destek  | |
|
|
 |
nese1982
Seçkin Üye

|
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:09 | |
| | güzel bir proje. tebrikler. labda karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri ile ilgili bir bölüm olsun. bi sıkıntı yaşayınca saatlerce nette gezinmeyelim derim. | |
|
|
 |
mtokcan
Aktif Üye

Kayıt: 02 Oca 2008 Mesajlar: 181 Konum: Muğla---Denizli---Diyarbakır |
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:41 | |
| | Çok güzel bir çalışma olmuş hocam..Bekliyoruz. Kolay gelsin... | |
|
|
 |
forsahalil
Aktif Üye

| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:47 | |
| ya ya ya şa şa şa emin hoca çok yaşa  | |
|
|
 |
falcon81
Site Gezgini

|
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:50 | |
| | valla hocam muthiş bir şey. elimizden geleni yapmaya çalışırız... | |
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 385 Konum: Çankırı / Kahramanmaraş |
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 18:53 | |
| Bu fikrinizden dolayı emin hocam sizi kutlarım...
Hemen hemen hepimiz web tasarım ile uğraşıyoruz. Benim de acizane isteğim bir kaç tane okullar için kullanılabilecek logo ve logo programları... | |
|
|
 |
onurbulut
Site Gezgini

|
| DİKKAT ! Öğretmen Yardımcı Kaynak DVD' Hazırlıyoruz 06 Ekm 2008, 19:05 | |
| | hocam böyle bi kaynak herkesin işine yarayacaktır elinize sağlık şimdiden... | |
|
|
 |
|
|