Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 18:21Alıntıyla Cevap Gönder

çok güzel olmuş hocam siteniz. Fakat firefox da açınca menülerdeki arka plan rengi beyaz, yazı da beyaz, görünmüyor yani butonlar. bir de ie ile açtım görünüyormuş butonlar yazılar Smile alkis
sehergin
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eline sağlık. Gerçekten çok hoş ve sade olmuş. Ben de okulumuzun sitesini tekrardan yapıyorum. Daha önce burda bir topik açtım. Joomla ile mi yoksa html ile mi yapayım diye. Aslında en iyisi asp sanırım. Çok çabuk yükleniyor ve çok fonksiyonel. Ama gel gelelim ben asp konusunda pek bilgi sahibi değilim. Üniversitedeyken hoca yüzünden bu dersi hiç sevmemiştim ve üzerine de hiç gitmedim. Acaba nereden başlasam asp'ye? yani en kolay nasıl olur? Bana bu konuda bir öneriniz olabilir mi? Bir de front page şablonları ile asp tabanlı yapmak mümkün sanki. Ama bu ne derece sağlıklı olur hocam sizce?
hyrmen
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 20:28Alıntıyla Cevap Gönder

mozilla firefox browserlarda sorun çıkarıyor
lamek
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

içerik güzel fakat Çok göz yorucu bir tasarım olmuş.
omeryilmaz
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

hocam siteyi çok karışık yapmışsın.birçok şeyi ana sayfada vermişsin.ilk ekran gelince nereye bakacağımı şaşırdım Smile tasarımı biraz daha sade ve akış sol üstten sağ alta doğru yaparsan daha şık olur. iyi çalışmalar.
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    29 Ağu 2008, 16:56Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. site ile ilgili sorunlar yok değil malesef. inşallah gidereceğim ama bi taraftan da uğraşmayayım yeniden yapayım diyorum. okullar açılsın bakacağım artık ama diğer browserlarda görünmeme sorunlarını dikkate alacağım. bu siteyi yaptıktan sonra şimdi bakıyorumda çok acemice şeyler yapmışım. örneğin dreamweaver daki template kullanımını yapmamam çok büyük bir eksiklik. şu anda sitenin örneğin banner veya en alttaki kısmında bir değişiklik yapmak istesem 680-700 sayfanın hepsini değiştirmem lazım. ama üst ve alt kısmı template kullanarak yapsaydım tek seferde değişecekti. ayrıca css kullanımını yeni öğrendim. asp kodlamasını da yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. anlayacağınız oldukça eksik bilgilerim. fakat bu site ile ilgili söyleyebileceğim tek şey çok emek var. çok yoğun zaman harcadım. takdir edersinizki tek başına her şeyi ile uğraşmak haftada 47 saat dersin yanında çok zor.
yorumlarınızla bana moral verdiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. ayrıca hangi programları kullandığımı soran bi kişi vardı. dreamweaver, swishmax, navstudio menu maker, ulead photo impact(ulead artık corel oldu), photoshop (az da olsa) vs.

herkese iyi forumlar diliyorum...
donen31
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    21 Eyl 2008, 2:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ellerine sağlık site çok güzel olmuş
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    06 Ekm 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

donen31 yazmış:
hocam ellerine sağlık site çok güzel olmuş

teşekkürler hocam...
kuzgun
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    13 Ekm 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

renk uyumuna dikkat edersen hocam grafikler büyük.
içerik güzel yoksa
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    14 Ekm 2008, 22:11Alıntıyla Cevap Gönder

shnbrs yazmış:
iyi günler,
bu site benim çalıştığım okul için yaptığım site. yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
herkese iyi forumlar...

www.balikesir100yil.k12.tr

emeğine sağlık. hoş ve zengin içerikli bir site olmuş.
okulunuz ayrıca benim atama tercihlerinde olan bir okuldu. (2007 haziran atamasında) eğer ilk tercihim olsaydı şu an oradaydım. gerçi şimdi memleketim sayılan sincandayım. balıkesir ayrıca çok beğendiğim bir şehir...
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    13 Ksm 2008, 9:32Alıntıyla Cevap Gönder

ismailayyildiz yazmış:
shnbrs yazmış:
iyi günler,
bu site benim çalıştığım okul için yaptığım site. yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
herkese iyi forumlar...

www.balikesir100yil.k12.tr

emeğine sağlık. hoş ve zengin içerikli bir site olmuş.
okulunuz ayrıca benim atama tercihlerinde olan bir okuldu. (2007 haziran atamasında) eğer ilk tercihim olsaydı şu an oradaydım. gerçi şimdi memleketim sayılan sincandayım. balıkesir ayrıca çok beğendiğim bir şehir...

teşekkürler hocam. tayin olmadınız ama gezmeye gelirsiniz inşallah. her zaman bekleriz. ayrıca bir balıkesirli olarak şehrimizi beğenmenize sevindim.

iyi forumlar...
ne_diye
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    13 Ksm 2008, 9:39Alıntıyla Cevap Gönder

çok hoş olmuş ellerinize sağlık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

page generation = 2.85721 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması